Sivu päivitetty 31.5.2017
Kirjastonjohtaja Marja Anttonen luovuttaa arvontapalkintoa

Kiitos vastauksista kirjaston käyttäjäkyselyyn!

Suuret kiitokset teille 300 vastaajaa, jotka kerroitte mielipiteenne kirjaston palveluista valtakunnallisessa AMK-kirjastojen käyttäjäkyselyssä! Vastausten avulla kirjaston on mahdollista saada arvokasta palautetta toiminnan kehittämiseksi.

Kokonaisuutena Turun AMK:n kirjaston palvelut saivat arvosanan 4,3 asteikon ollessa 1 - 5. Korkeimmat arviot 4,6 annettiin kirjaston henkilökunnan asiantuntevuudesta.

Kirjasto tulee analysoimaan kyselyn tuloksia tarkemmin, ja yhteenveto tuloksista ja suunnitelluista toimenpiteistä julkistetaan myöhemmin.

Arvonnassa onni suosi Turun AMK:n vastaajaa

Valtakunnallisen käyttäjäkyselyn kaikkien vastanneiden kesken tehdyssä arvonnassa onni suosi Turun AMK:n vastaajaa.

Musiikkia opiskeleva Noora Karsikas kertoo käyttäneensä erään bussilla tehdyn työmatkansa käyttäjäkyselyyn vastaamiseen, eikä suotta: Noora voitti AMKIT-konsortion arpoman iPad-laitteen.

Kirjastonjohtaja Marja Anttonen ojensi palkinnon Nooralle Linnankadun kampuskirjastossa. Laite tulee hyötykäyttöön: Noora kertoo opettajan sijaisuuksia tehdessään todenneensa, että oppilaat hyödyntävät tabletteja. Nyt hän iloitsee, että saa myös itse työkalun käyttöönsä.

Noora käyttää kirjastoa usein ja antaa kiitosta hyvästä palvelusta. Hän pitää kirjastoa tärkeänä opiskelijoille ja kertoo lainanneensa paljon nuottiaineistoja opiskelujensa aikana. Myös kirjastotilat ovat musiikinopiskelijoiden ahkerassa käytössä.

- Musiikinopiskelijat käytännössä asuvat kirjastossa! Noora kertoo.

Onnittelut voittajalle!