Sivu päivitetty 14.6.2017

Liisa Kairisto-Mertanen myyntiosaamisen näköalapaikoilla

Turun ammattikorkeakoulun koulutusjohtaja Liisa Kairisto-Mertanen on valittu puheenjohtajaksi kahdessa kansainvälisessä myyntialan järjestössä. Tehtävät ovat hyvä näköala- ja vaikuttamispaikka kehittää myynnin korkeakoulutusta Euroopassa.

Kauppatieteen tohtori, koulutusjohtaja Liisa Kairisto-Mertanen on valittu jatkokaudelle European Sales Competition Association (ESCA) -järjestön puheenjohtajana. ESCA järjestää vuosittain eurooppalaisen myyntikilpailun korkeakouluopiskelijoille. Kilpailun tarkoituksena on nostaa myynnin osaamista ja arvostusta kansainvälisesti sekä kehittää myyntikoulutusta yhteistyössä yritysten kanssa. Turun ammattikorkeakoulu on järjestön perustajajäseniä. Kiinnostus kilpailua ja järjestöä kohtaan on kasvussa, nykyisellään mukana on edustajia 16 Euroopan maasta. Nyt valitun hallituksen jäsenet tulevat Turun AMK:n lisäksi Haaga-Helia AMK:sta, Vlerick Business Schoolista Belgiassa sekä Wiener-Neustadt ammattikorkeakoulusta Itävallasta.
 
Kairisto-Mertanen valittiin hiljattain myös Global Sales Science Institute´n (GSSI) Advisory Committee´n puheenjohtajaksi. GSSI on kansainvälinen myynnin tutkimuksen, myyntiosaamisen ja -korkeakoulutuksen verkosto. Se tuo yhteen yritykset, tutkijat, myyntialan kouluttajat ja käytännön toimijat vuosittaiseen konferenssiin. 
 
Luottamustehtävät ovat sekä hyvä vaikuttamismahdollisuus myyntikoulutuksen kehittämiseksi kansainvälisesti että mahdollisuus yhteistyöhön myyntikoulutusta tarjoavien parhaiden korkeakoulujen kanssa.