Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.11.2017

Projektijohtamisen YAMK-tutkintoa opiskeleva Elina Glad on vuoden 2017 nuori projektipäällikkö

Suomen projektialan ammattilaiset kokoontuivat 31.10. - 1.11.2017 Helsingin messukeskuksessa jokavuotiseen Projektipäivät-tapahtumaan. Projektipäivät on jo vuosia ollut Suomen suurin ja merkittävin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattilaistapahtuma.

Projektipäivillä palkitaan perinteisesti myös vuoden aikana projektialalla tehtyjä merkittäviä saavutuksia. Tänä vuonna ”Vuoden nuori projektipäällikkö” kilpailun voitti Turkulainen Lindorffilla projektipäällikkönä työskentelevä Elina Glad. Elina opiskelee Turun ammattikorkeakoulussa projektijohtamisen ylempää AMK-tutkintoa.

Elina Glad
Projektijohtamisen YAMK-opiskelija Elina Glad on vuoden 2017 nuori projektipäällikkö

Monivaiheinen ja vaativa kilpailu on avoin kaikille alle 35-vuotiaille projektipäälliköille toimialasta riippumatta. Henkilöarviointien kriteerien perustana kilpailussa käytetään IPMA:n (International Project Management Association) julkaisema ”International Competence Baseline”-standardia. Kilpailu huipentui Projektipäivillä pidettyyn finaaliin, missä loppukilpailuun selvinneet kilpailijat pääsivät haastamaan itseään ja osaamistaan erittäin kokeneen ja kovatasoisen tuomariston haastattelussa.

Kilpailun tulosten julkistaminen tuhatpäisen ammattilaisyleisön edessä oli hieno tunnustus myös Varsinais-suomalaiselle projektiosaamiselle.

Onnittelut Elinalle upeasta saavutuksesta!