Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 23.11.2017

Syksyn yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistu

Syksyn yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset ovat nyt julkaistu. Syksyn yhteishaussa Turun AMK:iin haki yhteensä yli 3300 hakijaa, joista noin 460 aloittaa opintonsa tammikuussa.

Turun AMK:n uudet opiskelijat on valittu ja opiskelupaikan saaneille on lähetetty sähköpostitse tieto valinnasta. Opetushallitus lähettää lisäksi kaikille hakijoille tuloskirjeen sähköpostitse viimeistään 24.11. Tuloskirjeestä näet valintatuloksen kaikista koulutuksista, joihin olet hakenut.

Osa hakijoista odottaa opiskelupaikkaa vielä varasijalla. Varasijoilta hyväksyminen päättyy viimeistään 18.12.2017.

Jos tulit valituksi, muistathan ottaa opiskelupaikan vastaan ja toimittaa tarvittavat liitteet Hakijapalveluille 8.12.2017 klo 15.00 mennessä. Lue ohjeet valituille täältä: Uusille opiskelijoille

Ensihoitajakoulutuksen opiskelijavalinnan tulokset

Osa Turun AMK:n ensihoitajakoulutuksen valintakoetuloksista on jäänyt tallentamatta ja tästä syystä osalle ensihoitajakoulutuksen hakijoista ei ole tullut vielä tietoa valinnasta. Tilanne koskettaa 20 hakijaa ja heihin ollaan erikseen yhteydessä tämän viikon aikana. Virhe ei vaikuta muiden hakijoiden opiskelijavalinnan tuloksiin.

Etkö saanut opiskelupaikkaa? Hae polkuopiskelijaksi!

Avoimen AMK:n polkuopinnoissa voit opiskella ensimmäisen vuoden opinnot yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Koulutuksesta riippuen ilmoittautuminen tai haku polkuopintoihin alkaa 27. tai 28.11. klo 12.00. Osa polkuopintopaikoista jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kannattaa olla nopea, koska suosituimmat polkuopinnot täyttyvät pian ilmoittautumisen auettua.

Opiskelu avoimessa AMK:ssa on maksullista. Tutustu tammikuussa alkaviin polkuopintoihin täällä: www.turkuamk.fi/polkuopinnot