Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.11.2017
BisnesAkatemia

Clewer-konserni yhteistyöhön BisnesAkatemian osuuskuntien kanssa

Turun ammattikorkeakoulun Bisnesakatemian Osuuskunta Mintti on aloittanut yhteistyön Clewerin kanssa marraskuussa 2017. Opiskelijat alkavat myymään Clewerin valmistamia kotitalouksien jäteveden puhdistukseen tarkoitettuja pienpuhdistamoita.

Projektitiimissä on 17 henkilöä koostuen kolmen eri osuuskunnan tekijöistä. Osuuskunta Mintti on perustettu vuonna 2016 ja kaksi muuta osallistuvaa osuuskuntaa syksyllä 2017, joten uutta ja "vanhaa" verta on yhtälailla mukana.  

Osuuskunta Mintti aloitti neuvottelut Clewerin kanssa huhtikuussa 2017 ja neuvottelut kestivät lokakuulle asti, jolloin sopimus allekirjoitettiin. Neuvotteluvaihe sisälsi sopimusteknisten asioiden ja hinnoittelun lisäksi paljon suunnittelua, sillä haluttiin varmistua yhteistyön kestävyydestä sekä sovittujen asioiden toimivuudesta. Lisäksi projekti jalkautettiin syksyn alussa myös Mintin ulkopuolelle Wimoon ja Partumiin, jotta varmistuttiin riittävästä myyjävolyymista ja myyntityön jatkuvuudesta koko ensi vuodelle.

Myyntiprosessin ja toimintatavan suunnitteluun Clewer antoi opiskeljoille vapaat kädet. Malli onkin kokonaan suunniteltu BisnesAkatemian sisällä yhteistyössä Clewerin projektipäällikkö Leevi Mäenpään kanssa. Projekti on hieno mahdollisuus ja kokoluokassaan yksi BisnesAkatemian suurimmista.

Lisätietoja: Osuuskunta Mintti Functions

Tutustu BisnesAkatemiaan