Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.1.2018

Opiskelijat saapuivat IoT Campukselle Salossa

Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteen opiskelijat aloittivat opintonsa uusissa tiloissa. Aluksi Salo IoT Campuksen tiloissa tutustuttiin paikkoihin ja käytänteisiin, mutta nopeasti siirryttiin jo opiskelun pariin.

Salon kampuksella opiskelee noin 850 opiskelijaa ja samoissa IoT Campus –tiloissa opiskelijoiden kanssa toimii myös noin 40 yritystä ja organisaatiota. IoT Campuksella opiskelevilla liiketalouden sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoilla onkin loistomahdollisuudet keskusteluihin ja innovaatioihin näiden yhteistyökumppanien kanssa.

Opiskelijat ottivat uudet tilat Meriniityn teollisuusalueella käyttöönsä innostuneesti. Kaikenlaiset toiminnalliset tilat löysivät käyttäjänsä. Pelisäännöistäkin ehdittiin jo keskustella.

Pelisääntökeskustelu onkin tarpeen, sillä Salo IoT Campuksella perinteisten luokkahuoneiden ja luentosalien määrä on aiemmin totuttua pienempi. Tilalle on suunniteltu avoimempia ja epämuodollisempia oppimisympäristöjä, jotka taipuvat paremmin opetettavien alojen erityistarpeisiin sekä yhdessä työskentelemiseen.

Salon Seudun Sanomat kirjoittaa aiheesta 16.1.2018

Salo IoT Campus on maaliskuussa 2017 perustettu osakeyhtiö, joka omistaa ja kehittää Salo IoT Campuksen tiloja ja palveluita. Salo IoT Campuksella on modernia ja monipuolista toimisto-, tutkimus-, koulutus- ja tuotantotilaa yhden katon alla 90 000 m2. Kampuksella panostetaan sopivien tilojen tarjoamisen lisäksi palveluihin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Rakennamme Salo IoT Campuksesta kansainvälisesti tunnettua ja laajalti käytettyä teollisen internetin osaamisen keskusta ja haluttua työyhteisöä.
www.saloiotcampus.fi