Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 23.1.2018

Niko ja Ilkka haastavat Sinutkin mukaan!

Turun AMK:n hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltonen ja varapuheenjohtaja Ilkka Kantola haastavat kaikki Varsinais-Suomen päättäjät mukaan Turun AMK:n varainhankintaan 50 €:n panoksella.

Turun AMK:n varainhankinta on alkanut vauhdilla, sillä innovatiiviseen työelämän kehittämiseen halutaan sijoittaa. Yritykset ja yksityiset haluavat olla mukana tukemassa tulevaisuuden ammattilaisten kouluttamista.  Alueemme positiivinen rakennemuutos tarvitsee yhä enemmän eri alojen osaajia.

Turun AMK on aktiivinen kehittäjä tekniikassa, liiketaloudessa, sosiaali- ja terveysaloilla sekä taide- ja kulttuurialoilla yhdessä eri kumppaneiden kanssa. Yhteistyön merkiksi ammattikorkeakoulu hakee nyt lahjoittajia, jotka haluavat olla mukana tukemassa ammattikorkeakoulun varainhankintaa.

Me hallituksen puheenjohtajistona haluamme nyt haastaa kaikki Varsinais-Suomen päättäjät tukemaan oman ammattikorkeakoulumme tulevaisuuden rakentamista. Jokainen lahjoitus on arvokas näyttö sitoutumisesta yhteiseen kehitykseen, joten ehdotamme, että osallistut osaamisantiin vähintään 50 €:lla osoitteessa www.osaamisanti.fi

Niko Aaltonen
Turun AMK:n hallituksen puheenjohtaja

Ilkka Kantola
Turun AMK:n hallituksen varapuheenjohtaja