Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 9.5.2018

Kansainvälistä myynti-insinööriyhteistyötä

Academic Association of Sales Engineers (AASE) on kansainvälinen myynti-insinöörien koulutuksen, tutkimuksen ja tunnettavuuden kattojärjestö, joka koostuu 22 korkeakoulun asiantuntijoista. Turun ammattikorkeakoulun asiantuntijat ovat olleet Academic Association of Sales Engineers jäseniä vuodesta 2014 lähtien.

- Kuuluminen AASE-järjestöön on mahdollistanut mm. kahden kaksoistutkinnon toteutumisen Turun AMK:n ja Aschaffenburgin sekä ESTA-korkeakoulujen kanssa, toteaa yliopettaja Timo Holopainen.

7.5.2018 Saksan Aalenissa järjestetyssä AASE:n vuosikokouksessa valittiin järjestölle hallitus kaudelle 2018/2019. Järjestön presidenttinä jatkaa Luis Barrantes Bochumin yliopistosta. Tuleva koulutus- ja tutkimuspäällikkö Tero Reunanen valittiin tehtävään Deputy President, Working group Education ja KT-vastaava. Myynnin yliopettaja Timo Holopainen valittiin tehtävään President, Working Group Research.

AASE-yhteistyö mahdollistaa teknisen myynnin opetuksen ja tutkimisen kehittämisen Turun AMK:ssa. Lisäksi kansainvälinen yhteistyö, kuten Radical-hankkeen ja insinöörimyyntikilpailun onnistuminen, on mahdollista juuri tällaisen yhteistyöverkoston avulla.

AASE:n seuraava Working Group kokous on Turussa 27.-29.11.2018 osana Sales and Purchasing Excellence Week -tilaisuutta.  Tämä on ensimmäinen kerta, kun AASE:n kokous järjestetään Suomessa. 

- Odotamme innoissamme, minkälaisia avauksia kokous ja sen ympärillä käytävät keskustelut saavat aikaan tulevaisuudessa, toteaa Tero Reunanen.