Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 14.5.2018

Ruiskadun kampus muuttaa Kupittaalle

Turun ammattikorkeakoulun Ruiskadulla sijainneet sosiaali- ja terveysalan toiminnot muuttavat Kupittaalle ICT-Cityyn Joukahaisenkadulle ja Medisiina D:en Kiinanmyllynkadulle touko-kesäkuun aikana.

Sosiaali- ja terveysalan koulutus on toiminut vuodesta 1980 Ruiskadulla. Nyt on edessä muutto Ruiskadulta Kupittaan ICT-Cityyn, jonne siirtyvät sosiaali- ja terveysalan hallinto ja osa koulutuksista. Medisiina D:n tiloihin koulutusten lisäksi tulevat bioanalytiikan tilat, Liikunta- ja toimintakykylaboratorio, (LiiLab), Simulaatio-oppimiskeskus, (Simu-Center) sekä myöhemmin syksyllä Ruisklinikka Studental. TKI-toimintaa tulee olemaan kaikissa uusissa ympäristöissä.

Kunnonkoti sulki ovensa kesäksi

Neuvontakeskus Kunnonkoti sulki ovensa 1.5. Toiminta jatkuu 1.9. alkaen osoitteessa Joukahaisenkatu 3 A, 2.krs.  Syksyn ajanvarauksia voi kysellä Kirsi Karlssonilta, kirsi.karlsson@turkuamk.fi tai p. 040 355 0523.
Kunnonkoti

Kirjastopalveluja saa Linnankadulla, Sepänkadulla ja Salossa

Ruiskadun kampuskirjasto on suljettu 19.5. alkaen. Kirjaston aineistot ja palvelut siirtyvät Lemminkäisenkadun kampuskirjastoon. Kokoelmien yhdistämisen vuoksi myös Lemminkäisenkadun kampuskirjasto on suljettu 19.5. - 14.8. Lemminkäisenkadun kampuskirjastossa palvellaan 15.8. alkaen.

Muuton aikana kirjaston palveluja voi käyttää verkossa sekä Linnankadulla, Sepänkadulla ja Salossa, jotka palvelevat normaalisti ja 4.6. alkaen kesäaukioloaikojen mukaisesti.
Turun AMK:n kampuskirjastot

ICT-Cityyn muuttavat toiminnot

ICT-Cityyn AMK ja YAMK -koulutuksista siirtyvät ensihoito, fysioterapia, kätilö, nursing, radiografia, sairaanhoito, terveydenhoito, toimintaterapia ja osa sosiaalialaa. Aikaisemmin siellä on jo toiminut hammasteknikkokoulutus ja pääosa sosiaalialan koulutuksesta. Muuttavien koulutusten erikoisluokat sijaitsevat B-siiven toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Sosiaali- ja terveysalan hallinto ja muut oheistoiminnot löytyvät jatkossa myös ICT-Citystä. Hallinto sijoittuu B-siiven neljänteen kerrokseen.

Palveluliiketoiminnan ja täydennyskoulutuksen asiakaspalvelupiste on A-siiven toisessa kerroksessa. Kansainvälisen toiminnan palvelut toimivat Potkurissa.

Medisiina D:ssä tapahtuu

Medisiina D:n tiloissa aloittavat syksyllä bioanalytiikan koulutus sekä näihin liittyvät palvelutoiminnot. Myöhemmin syksyllä suuhygienistikoulutus palvelutoimintoineen muuttaa sinne myös.

Uusissa tiloissa tulevat opiskelemaan myös hoitoalan opiskelijat Simulaatio-oppimiskeskuksessa, Simu-Centerissä, sekä fysioterapiaopiskelijat Liikunta- ja toimintakykylaboratoriossa, LiiLabissa.

Odotamme innolla monipuolistuvaa ja lisääntyvää moniammatillista yhteistyötä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ja Turun yliopiston kanssa.