Sivu päivitetty 16.5.2018

Englanninkielisten Bachelor-koulutuksien opiskelijavalinnat julkaistu

Opiskelijavalinnat Turun AMK:n englanninkielisiin International Business, Online sekä Information and Communications Technology -koulutuksiin on julkaistu. Koulutuksiin haki tammikuun yhteishaussa yhteensä n. 430 hakijaa. Aloituspaikkoja syksyllä alkavissa koulutuksissa on yhteensä 85.

Opiskelupaikan saaneille on lähetetty sähköpostitse tieto valinnasta. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 10.7.2018. Opinnot alkavat syksyllä.

Osa hakijoista on voinut hakea yhteishaussa ensisijaisesti myös muihin korkeakouluihin tai suomenkielisiin koulutuksiin, ja saattaa odottaa vielä tietoa näiden koulutuksien opiskelijavalinnan tuloksista. Kaikki kevään yhteishaun opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 28.6.2018. 

Kun kaikki kevään yhteishaun tulokset on julkaistu, Opetushallitus lähettää kaikille hakijoille tuloskirjeen sähköpostitse. Tuloskirjeestä hakija näkee valintatuloksen kaikista koulutuksista, joihin on hakenut.

Jos sait opiskelupaikan ensisijaisesta hakutoiveestasi tai ylempien hakutoiveiden valinnat on julkaistu ja et saanut opiskelupaikkaa niistä, voit ottaa opiskelupaikan jo nyt sitovasti vastaan. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan ja toimittaa tarvittavat liitteet Hakijapalveluille 10.7.2018 klo 15.00 mennessä. Lue ohjeet valituille täältä: Uusille opiskelijoille

Jos odotat tietoa vielä ylemmän hakutoiveen opiskelupaikasta ja opiskelijavalintasi on kesken, et voi vielä ottaa opiskelupaikkaa vastaan. Tulokset julkaistaan viimeistään 28.6. ja opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 10.7. klo 15.00 mennessä.

Jos olet varasijalla koulutukseen, tieto varasijalta hyväksymisestä tulee viimeistään 31.7.2018.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Avoimen AMK:n polkuopinnoissa voit opiskella ensimmäisen vuoden opinnot yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Haku englanninkielisiin polkuopintoihin alkaa 31.7.2018.

Opiskelu avoimessa AMK:ssa on maksullista. Tutustu polkuopintoihin täällä: www.turkuamk.fi/polkuopinnot