Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 23.10.2018

Syksyn yhteishaun valintakoekutsut on lähetetty

Syksyn yhteishaussa mukana olleiden koulutusten valintakoekutsut on lähetetty ja myös todistusvalinnan tulokset on julkaistu.

Syksyn yhteishaussa oli mukana 13 koulutusta, joista osaan opiskelijat valitaan valintakokeen tai ylioppilastutkintotodistuksen perusteella.

Todistusvalinnan tulokset

Niissä koulutuksissa, joissa todistusvalinta on käytössä, tulokset on julkaistu. Oman tilanteesi näet parhaiten Oma Opintopolku -palvelusta. Opintopolusta lähtee valituksi tulleille automaattinen ilmoitus opiskelupaikasta. Erillistä hyväksymisilmoitusta ei lähetetä. 
 
Jos tulit valituksi haluamaasi koulutukseen todistusvalinnassa, sinun ei tarvitse osallistua valintakokeeseen ja voit ottaa opiskelupaikan vastaan Opintopolussa. Osa hakijoista saattaa vielä odottaa tietoa ylemmän hakutoiveen tuloksista, jolloin opiskelupaikkaa ei voi vielä ottaa vastaan. 

Valintakoekutsut

Osassa koulutuksia opiskelijavalinta tehdään valintakokeen perusteella. Sosiaali- ja terveysalan AMK- ja YAMK-koulutuksien sekä liiketalouden monimuotokoulutuksen valintakoekutsut on nyt lähetetty sähköpostitse. Muistathan tarkistaa myös sähköpostin roskaposti-kansion!
 
Konetekniikan päiväkoulutuksessa valintakoekutsuja ei lähetetä, vaan kaikki hakukelpoiset hakijat osallistuvat valintakokeeseen ilman erillistä kutsua. Tutustu tarkempaan valintakoeohjeistukseen täällä: Insinööri (AMK), konetekniikka
 
Sosiaali- ja terveysalan AMK-koulutuksissa valintakokeeseen kutsutaan esivalintakokeen perusteella. Alimmat esivalintakokeen pisteet, jolla valintakoekutsut sai, ovat: 

  • Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus (Salo) 48,8
  • Ensihoitaja (AMK), päivätoteutus 68,3
  • Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus (Turku) 55,3
  • Sosionomi (AMK), päivätoteutus 64,4
  • Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus (Turku) 13,7
  • Sosionomi (AMK), monimuotototeutus 43,9
  • Toimintaterapeutti (AMK), monimuotototeutus 37,1

Sosiaali- ja terveysalan, tekniikan ja liiketalouden AMK-koulutuksissa käytetään valtakunnallista valintakoetta. Lue lisää valtakunnallisesta valintakoeyhteistyöstä täältä: 
 

Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 29.11.

Kaikki opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan Opintopolussa viimeistään 29.11. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan Opintopolussa 11.12.2018 klo 15.00 mennessä. Opinnot alkavat tammikuussa 2019 ja ohjeet uusille opiskelijoille löytyvät täältä. Linkki uuden opiskelijan ohjeisiin on myös yhteishaun tuloskirjeessä.