Sivu päivitetty 21.5.2019

Todistusvalinnan tulokset julkaistu ja valintakoekutsut lähetetty

Kevään 2019 yhteishaun todistusvalinnan tulokset on nyt julkaistu. Kaikki valintakoekutsut on myös lähetetty.

Todistusvalinnan tulokset

Kevään 2019 yhteishaussa todistusvalinnassa valituksi tulleet näkevät oman tilanteensa Oma Opintopolku -palvelusta. Jos tulit valituksi haluamaasi koulutukseen todistusvalinnassa, sinun ei tarvitse osallistua valintakokeeseen. Oma Opintopolku -palvelusta oman tilanteensa näkevät vain ne, jotka ovat tulleet hyväksytyksi todistusvalinnassa. Jos hakija on päässyt varasijalle todistusvalinnassa, varasijatilanteen näkee vasta kun valintakokeisiin osallistuvien tai motivaatiokirjeen perusteella valittavien tulokset on julkaistu. Kaikki tulokset julkaistaan viimeistään 28.6.2019. 

Onnea kaikille jo nyt opiskelemaan valituille! Muistathan ottaa opiskelupaikkasi vastaan Oma Opintopolussa viimeistään 8.7.2019 klo 15.00. 

Kaikki valintakoekutsut lähetetty

Kaikki kevään yhteishaun valintakoekutsut on nyt myös lähetetty. Valintakoekutsut lähetetään sosiaali- ja terveysalan ja kulttuurialan päivä-, monimuoto- ja YAMK-koulutuksien sekä liiketalouden monimuotokoulutuksien hakijoille. Valintakoekutsu on lähetetty sähköpostilla Opintopolun hakulomakkeella ilmoitettuun osoitteeseen. Muistathan tarkistaa myös sähköpostisi roskapostilaatikon!

Tekniikan alan päivä- ja monimuotokoulutuksien sekä liiketalouden päiväkoulutuksien valintakokeisiin ei lähetetä kutsua, vaan kaikki hakukelpoiset hakijat osallistuvat valintakokeeseen ilman erillistä kutsua. Lue lisää täältä: Valintakokeet kevään 2019 yhteishaussa