Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.9.2019

Turun ammattikorkeakoulu ja Wisdomic Finland kumppanuusyhteistyöhön

Turun ammattikorkeakoulu ja Wisdomic Finland ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Kumppanuusyhteistyössä painotetaan erityisesti työelämän ja opiskelijoiden välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä.

Teksti ja kuva: Sinikka Leino

Kumppanuudella halutaan varmistaa sekä osaavan työvoiman saanti että aktiivinen vuoropuhelu koulutuksen kehittämisen ja työelämän tarpeiden osalta.

Aktiivinen kasvumme edellyttää osaavan työvoiman varmistamista myös tulevaisuudessa. Haluamme olla aktiivisesti tuomassa työelämänäkökulmaa ja osaamistarpeita esiin opiskelijoille, totesi toimitusjohtaja Kari Sjöholm.  Turun ammattikorkeakoulun kanssa olemme tehneet jo aiemminkin yhteistyötä mm. opiskelijaprojektien merkeissä ja on hienoa, että nyt yhteistyömme syventyy ja jäsentyy edelleen, kertoo liiketoimintajohtaja Mika Suurkaulio.

Turun ammattikorkeakoulu ja Wisdomic Finland ovat sopineet muun muassa opiskelijayhteistyöstä sekä molemminpuolisesta organisaatioiden hyödyntämisestä koulutus- ja palveluliiketoiminnassa.

Wisdomic Finland osaavana ja asiantuntevana yrityksenä on erinomainen yhteistyökumppani. Se tuo muun muassa uutta osaamista ICT-alan asiantuntija- ja konsultointipalvelutalona meille ja me tuomme koulutus-, opiskelija- ja asiantuntijaosaamista Wisdomic Finlandin tarpeisiin, toteaa asiakuusvastaava Sinikka Leino.

Kumppanuusyhteistyö on Turun ammattikorkeakoulun ja yrityksen välistä pitkäaikaista ja kokonaisvaltaista yhteistyötä, jonka tavoitteena on kehittää yhteistyön systemaattisuutta, tuoda monialaisia ratkaisuja yrityksen tarpeiden ja ammattikorkeakoulun yhteensovittamiseksi sekä mahdollisesti rakentaa uusia yhteistyön muotoja. Turun ammattikorkeakoulun kumppanuudet jakautuvat strategisiin ja toiminnallisiin kumppanuuksiin.