Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.9.2020
EduCity julkisivu

Turun ammattikorkeakoulussa 25 koulutusta syksyn yhteishaussa

Syksyn yhteishaku alkaa 2.9. ja päättyy 16.9. Turun ammattikorkeakoulussa on haussa yhteensä 25 koulutusta, joista 12 ylempään korkeakoulututkintoon Master Schoolissa ja 13 AMK-tutkintoon johtavia. Aloituspaikkoja nyt haettavissa olevissa koulutuksissa on 602.

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavista koulutuksista suurin osa on sosiaali- ja terveysalalla. Sairaanhoitajakoulutusta on sekä Turussa että Salossa. Sosionomikoulutuksessa on päiväopiskelun rinnalla haettavissa myös verkko-opintoina toteutettava koulutus.

– Sosionomiverkkotutkinto on ollut hakukohteena erittäin suosittu, ja palaute toteutuneista opinnoista on ollut positiivista sekä opiskelijoilta että opettajilta. Tämän vuoksi aloitamme uuden verkkososionomiryhmän Turun ammattikorkeakoulussa jatkossa kaksi kertaa vuodessa, kertoo koulutus- ja tutkimuspäällikkö Katariina Felixson.

Insinöörikoulutuksia on syksyn yhteishaussa mukana konetekniikan ja kemiantekniikan aloilta. Tradenomikoulutuksista mukana on liiketalouden monimuotoisena toteutettava koulutus Salossa ja mediatuotannon koulutus verkko-opintoina.

Master-koulutuksia on kaikilla Turun ammattikorkeakoulun neljällä koulutusalalla, tekniikassa, liiketoiminnassa, sosiaali- ja terveysalalla sekä kulttuurissa.

Todistusvalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 22.10. AMK-valintakoe järjestetään 26.-29.10 ja muut valintakokeet loka-marraskuussa. Kaikki valintatulokset julkaistaan viimeistään 27.11.

Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan 4.12. klo 15 mennessä. Opiskelu nyt haussa olevissa koulutuksissa alkaa tammikuussa 2021.