Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 16.9.2020

Äänestä Yoop.fi -työkalu HHE-kilpailun voittoon!

Työelämässä hankitun yrittäjyysosaamisen opinnollistamista helpottava Yoop.fi-työkalu on päässyt Hacking Higher Education –kilpailun finaaliin. Finaali järjestetään keskiviikkona 16.9. kello 14–16.

Kilpailussa Yoop.fi -työkalun pitchaa Aalto-yliopiston Johannes Kaira. Pitchaukset on nauhoitettu ennakkoon. Pitchauksen jälkeen raati antaa livenä palautetta ja esittää kysymyksiä liittyen työryhmän tekemiin ratkaisuihin. Tässä osiossa osahanketta edustaa Turun ammattikorkeakoulun Marita Nummi-Wikström. Kilpailun voittaja ratkeaa äänestämällä.

Äänestämään pääset oheisen linkin kautta: https://app.innoduel.com/app/arena?pid=6322&sid=6bf45fb32cb0

Yoop.fi-työkalu on kehitetty Opetus- ja kulttuuriministeriön Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta -hankkeen osahankkeessa, joka keskittyy yritysosaamisen ahotointiin ja opinnollistamiseen.

Yrittäjyysosaamisesta opintopisteitä: HOTIT OPIT -osahankkeessa pyritään tuomaan muualla hankitun yrittäjyysosaamisen osaksi opiskelijan tutkintoa. Digitaalisen Yoop.fi -työkalun lisäksi osahankkeessa on kartoitettu haastattelututkimuksella yrittäjyysosaamisen ahotoinnin ja opinnollistamisen käytäntöjä eri korkeakouluissa.

Lisätietoja: