Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 23.9.2020

EduCityssä jaettiin kasvomaskeja opiskelijoille

Valmet Automotive Oy ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO jakoivat opiskelijoiden käyttöön kasvomaskeja keskiviikkona uudessa kampusrakennuksessa.

Turun ammattikorkeakoulun strategisen kumppaniyrityksen aloitteesta lähtenyt jakelu tavoitti kampuksella olevat Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat keskiviikkona 23.9.2020..

Valmet Automotive halusi osaltaan tarjota Turun AMK:n opiskelijoille mahdollisuuden turvalliseen opiskeluun haastavassa nykytilanteessa. Yrityksen kestävän kehityksen arvojen mukaisesti lahjoitettiin kestomaskeja, jotta opiskelijoiden ei tarvitsisi jatkuvasti ostaa uusia kertakäyttömaskeja.

Valmet Automotive on Turun AMK:n strateginen kumppanuusyritys. Valmet Automotive -konserni työllistää Suomessa noin 4000 autoteollisuuden osaajaa ja globaalisti yli 5000. Toiminta painottaa tulevaisuuden sähköistä liikennettä.

– On todella hienoa, miten yritykset ovat reagoineet tilanteeseen. On koko alueen hyöty, että kaikki opiskelijat saavat vietyään opintojaan eteenpäin normaalisti ja turvallisesti, toteaa maskeja jakamassa ollut TUOn hallituksen sosiaalipoliittinen vastaava Santtu Pääkkönen.

TUOn EduCityn jäsenpalvelupisteeltä on vielä mahdollista hakea Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän lahjoittamia kangasmaskeja, mikäli niiden hankinta tuottaa opiskelijalle haasteita.

Kuva: Ida Myllärinen