Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 3.5.2021
Sorry we are closed -kyltti ovessa

Taidekirjasto Sigyn suljettu 24.5. - 31.8.2021

Taidekirjasto Sigyn Linnankadulla on suljettu remontin takia 24.5. lähtien koko kesän ajan.

Kirjaston verkkopalvelut sekä muut Turun AMK:n kampuskirjastot ovat käytössä, tällä hetkellä koronatilanteen vuoksi rajoitetuilla palveluilla

Painetut aineistot eivät käytössä

Painetut aineistot eivät ole käytettävissä kirjaston ollessa suljettuna ja kokoelmista ei voida toimittaa lainoja muihin kampuskirjastoihin. Kaikki Taidekirjasto Sigynin kokoelmissa oleva kesän aikana tarvittava materiaali kannattaakin siis käydä lainaamassa ennen kirjaston sulkemista. Toukokuussa lainattujen aineistojen eräpäivä siirtyy kesän yli syyskuulle. 

Taidekirjasto Sigynin aineistoon tehdyt varaukset käsitellään syksyllä kirjaston avauduttua.

Palautukset

Palautukset voi jättää Taidekirjasto Sigynin sisäänkäynnin vieressä olevaan palautuslaatikkoon rakennuksen ulko-ovien ollessa auki. 

Lainoja voi palauttaa myös Kupittaan kampukselle kampuskirjasto Lemppariin kirjaston aukioloaikoina. Lisäksi käytössä on palautuslaatikko Lempparin kampuksen aulassa sekä ulkopalautuslaatikko kirjaston lasiseinän edessä, Lemminkäisenkadun puolella. Myös Turun Konservatorion ja musiikkiopiston aineistoja voi palauttaa poikkeuksellisesti Taidekirjasto Sigynin kiinniolon aikana Kupittaan kampuskirjasto Lempparin palautuslaatikoihin.

Taidekirjasto Sigynin kokoelmat ja tilat ovat käytössä syksyllä 2021. Tavataan uudistuneessa kirjastossa!