Muokkaa tuplaklikkaamalla
Tap to edit
Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 3.3.2022

Innovaatiosetelillä asiantuntijapalveluita ja uutta osaamista yrityksesi käyttöön

Innovaatioseteli on Business Finlandin pk-yrityksille tarjoama rahoitus. Se on tarkoitettu yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Innovaatiosetelin avulla yritykset voivat hankkia asiantuntijapalveluita, jotka tuovat uutta, innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Pk-yritykset voivat hakea innovaatioseteliä myös hyödyntäessään Turun AMK:n asiantuntijaosaamista ja laboratorioympäristöjä soveltuvin osin yrityksen tuotekehityksessä sekä testauksessa.

Rahoituskäytäntö on uudistunut

Vuoden 2022 alkaen innovaatiosetelin arvo on 5 000 euroa ja 100% ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Uudistuksen myötä innovaatiosetelin rahoitus maksetaan palveluntuottajan sijaan suoraan rahoitusta hakevalle yritykselle. Avustus maksetaan yritykselle sen jälkeen, kun se on hyväksynyt valitsemansa palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion. 

Uudistuksen myötä innovaatiosetelissä toimii samanlainen rahoitusjärjestely kuin muissakin Business Finlandin rahoituspalveluissa, mikä helpottaa asiakkaan asiointia tämän edetessä käyttämään de minimis ja T&K-rahoitusta.

Turun ammattikorkeakoulun asiantuntijat ja opiskelijat ovat valmiina käärimään hihansa yrityksesi toiminnan kehittämiseksi! Tutustu yrityksille suunnattuihin palveluihimme!  

Lue lisää innovaatiosetelistä ja kelpoisuusvaatimuksista.