Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 30.8.2022

Syksyn yhteishaku alkaa 31.8. − Turun AMK:lla haussa 25 koulutusta

Turun ammattikorkeakoulussa on syksyn yhteishaussa tarjolla 13 AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta ja 12 Master Schoolin YAMK-koulutusta.

Aloituspaikkoja koulutuksissa on yhteensä 680, joista AMK-tutkintoihin 432 ja YAMK-tutkintoihin 248. Nyt haettavissa olevista koulutuksista kaksi on englanninkielistä MBA-koulutusta, muut ovat suomenkielisiä.        

Uusilla kyberturvallisuuden ylemmillä ammattikorkeakoulututkinnoilla vastataan Varsinais-Suomen alueen kysyntään.

Koulutuksissa perehdytään keskeisiin organisaation kyberturvallisuuteen vaikuttaviin haasteisiin, kuten kyberturvallisuuden riskien hallintaan ja johtamiseen sekä teknisten toteutusten suunnitteluun ja toteutukseen. Kyberturvallisuuden Master-koulutuksiin voivat hakea sekä  insinöörit että tietojenkäsittelyn tradenomit.

 – Kokonaisuudessaan haluamme tarjota laajan ymmärryksen kyberturvallisuuteen, sekä hallinnolliselta että tekniseltä näkökulmalta, sanoo Turun ammattikorkeakoulun yliopettaja ja tutkimusvastaava Jarkko Paavola.

Uutuutena on tarjolla myös tuotantotalouden myynti-insinöörin AMK-koulutus monimuotototeutuksena.

AMK-tutkinnon voi suorittaa koulutuksesta riippuen päivätoteutuksena, työn ohessa monimuotokoulutuksessa tai pääsääntöisesti verkossa opiskellen verkko-opintoina. Master-tutkinnot on suunniteltu joustavasti työn ohessa opiskeltaviksi. 

Syksyn yhteishaku päättyy 14.9. 2022 klo 15:00. AMK-tutkinnoissa suurin osa hakijoista valitaan todistusvalinnan tai AMK-valintakokeen perusteella. AMK-valintakokeet järjestetään valtakunnallisesti 31.10. - 3.11.2022. 

YAMK-tutkinnoissa opiskelijat valitaan todistusvalinnan, valintakokeen tai ennakkotehtävän ja valintahaastattelun perusteella.

Hae yhteishaussa 31.8. - 14.9.

Turun AMK:lla on tarjolla syksyn yhteishaussa 25 hakukohdetta. Opinnot nyt haussa olevissa koulutuksissa alkavat tammikuussa 2023.