Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 30.8.2023
Taidekirjasto Sigynin lainaustiski ja hyllyjä

Taidekirjasto Sigynin aukioloajat laajentuivat 28.8.2023 alkaen

Turun ammattikorkeakoulun kampuskirjasto, Taidekirjasto Sigyn, laajensi aukioloaikojaan syyslukukauden alussa. 28.8.2023 lähtien kirjasto on ollut omatoimisesti käytettävissä klo 8 - 20.

Omatoimiaikana pääset kirjastoon kirjastokortillasi ja PIN-tunnuksellasi. Voit lukea lehtiä ja kirjoja, tehdä tiedonhakuja, lainata ja palauttaa kirjaston aineistoja. Myös kirjaston tietokoneet ja verkkotulostin ovat käytettävissä. Kirjastosta löytyy nyt myös lainattavia tabletteja, Hubletteja. Saat ne käyttöösi kirjastokortillasi ja PIN-tunnuksellasi kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Kirjaston henkilökunta on paikalla palveluaikoina, jolloin voit hoitaa kirjastokorttiisi ja lainatietoihisi liittyviä asioita sekä saada ohjausta ja neuvontaa kirjastonkäytössä. Kirjaston henkilökunta opastaa tarvittaessa tiedonhauissa, aineiston paikantamisessa ja varaamisessa sekä lainaus- ja palautusautomaattien käytössä, jotta kirjaston käyttö sujuu omatoimisesti myös niinä aikoina, kun kirjaston henkilökunta ei ole paikalla.