Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 31.8.2023

Turun ammattikorkeakoulussa yhteishaussa mukana uusia koulutuksia tekniikan ja taiteen aloilla

Syksyn yhteishaku korkeakouluihin alkaa maanantaina 4.9. ja päättyy torstaina 14.9. klo 15.00.Turun ammattikorkeakoulussa on syksyn yhteishaussa 21 hakukohdetta.

Hakukohteista 13 on AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia ja ylempään korkeakoulututkintoon johtavia Master-koulutuksia 8. Master-koulutuksista kolme on englanninkielisiä.

Aloituspaikkoja Turun AMK:n nyt haettavissa olevissa koulutuksissa on yhteensä 604.

Turun ammattikorkeakoulun hakukohteissa on tänä syksynä kaksi uutta koulutusta. Uusina koulutuksina aloittavat Kuvataitelija (AMK), valokuva, monimuotototeutuksena sekä Master of Engineering, Sales Management.

Kuvataiteen koulutus antaa vankat perustiedot ja -taidot valokuvaajan ja valokuvataiteilijan ammattiin. Valokuvan monimuotokoulutus sopii hakijalle, joka jo toimii ammattimaisesti valokuvaajana tai valokuvataiteilijana, mutta jolta puuttuu alan korkeakoulututkinto. Monimuoto-opiskelijalta edellytetään valokuvataiteilijan perustaitojen ja -tietojen hallintaa sekä aiempaa toimintaa valokuvataiteilijana.

Insinöörin ylempään korkeakoulututkintoon johtava Sales Management-koulutus on myös tarkoitettu suoritettavaksi joustavasti työn ohessa. Englanninkielisessä Sales Management -koulutuksessa tarjoutuu mahdollisuus syventää asiantuntijuutta B2B-myynnin alalla ja kehittää osaamista esihenkilö- ja johtamistehtävissä. 

Mahdolliset ennakkotehtävät tulee palauttaa 21.9.2023 kello 15.00 mennessä annettujen ohjeiden mukaisesti. AMK-valintakokeet järjestetään valtakunnallisesti ajalla 30.10.-2.11.2023. Syksyn yhteishaun tulokset julkaistaan 24.11.2023 mennessä. Opinnot syksyn yhteishaussa mukana olevissa koulutuksissa alkavat tammikuussa 2024.

 

Tutustu lisää