Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.11.2023

Master Schoolin webinaari esittelee sote-alan tuoreimmat ratkaisut – äänestä paras posteri 3.12. mennessä

Master School -opiskelijat pääsevät ääneen webinaarissa, jossa he avaavat pääasiassa työelämälle tehtyjen kehittämistöidensä tuloksia. Tiistaina 5.12. järjestettävä maksuton tilaisuus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Pääpuhujina ovat THL:n kehittämispäällikkö Jaana Halin ja Medikumppanin toimitusjohtaja Teija Koskinen.

Turun ammattikorkeakoulun Master Schoolin webinaari kokoaa sosiaali- ja terveysalan toimijat ajankohtaisten puheenaiheiden äärelle. Terveyden ja hyvinvoinnin alojen YAMK-opiskelijat esittelevät tuoreita projektitöitään yhteisessä tilaisuudessa vuosittain. 

– Opiskelijat kehittävät opintojensa aikana monia erilaisia prosesseja ja käytäntöjä työnantajilleen tai ammattikorkeakoulun eri hankkeissa. Kehittämistehtävistä myös muut työelämän edustajat voivat saada oppia ja ajatuksia omaan toimintaansa, kertovat tapahtumasta vastaavat Jan Holmberg ja Maarit Janhunen

– Sote-alan ratkaisut -webinaari tuo esille alan uusinta tietoa käytännönläheisesti. Mukaan ovat tervetulleita erityisesti Varsinais-Suomen hyvinvointialueen yhteistyökumppanit ja sidosryhmät sekä sote-alan opettajat ja opiskelijat, järjestäjät kannustavat.

Mitä uutta kuuluu sote-alan kehittämisestä? 

TALK – sote-alan ratkaisut 2023 -webinaarissa tarkastellaan sosiaali- ja terveysalan ajankohtaisia haasteita ja kehittämisen suuntia. Asiantuntijapuheenvuoron pitävät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kehittämispäällikkö Jaana Halin ja Medikumppani Oy:n toimitusjohtaja Teija Koskinen. Halin kertoo sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämisen uusista suunnista Suomen kestävän kasvun ohjelmassa, Koskinen puolestaan esittelee tunneälykkään johtamisen ratkaisuja sote-alan veto- ja pitovoimaan. 

Webinaarissa kuullaan lisäksi monipuolisesti eri opiskelijatöiden tuloksista. Opiskelijat ovat käsitelleet kehittämistöissään muun muassa dataan pohjautuvaa toiminnan kehittämistä hammaslääkäriasemilla, Master Schoolin vertaistuutorointimallia, psykiatristen osastojen aistihuoneiden kehittämistä, eletyn elämän kokemuksia 1930-lukulaisten kuvaamina sekä sairaanhoitajien kokemuksia Pyxis-älylääkekaapin käytöstä teho-osastolla.

TALK – sote-alan ratkaisut 2023

Onko sinun työ- tai opiskelukaverisi yksi kehittäjistä? Haluaisitko kuulla opiskelijoiden tuoreimmista kehittämis- ja tutkimustuloksista ja saada ideoita omaan työhösi? Tule verkossa järjestettävään tapahtumaan 5.12. kello 12–15.45. Webinaari on maksuton, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.

Valitse paras kehittämisprojektin posteri 

TALK – sote-alan ratkaisut 2023 -webinaarin yhteydessä esitellään opiskelijoiden kehittämisprojektien tulokset digitaalisina postereina, joista yleisö voi valita mielestään kiinnostavimman ja onnistuneimman.  

Tutustu alla oleviin postereihin, poimi tekijän nimi ja anna ääni suosikillesi! Posteri aukeaa suuremmaksi kuvaa klikkaamalla. Äänestys on käynnissä sunnuntaihin 3.12. asti. Tulokset julkaistaan webinaaripäivän 5.12. päätteeksi.