Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 25.3.2024

Talk Magazine Oppimista muuttuvassa maailmassa

Turun AMK on julkaissut oppimista käsittelevän Talk-teemajulkaisun "Oppimista muuttuvassa maailmassa". Julkaisu esittelee Turun AMK:n asiantuntijoiden katsauksia ja näkemyksiä oppimiseen.

– Korkeakoulujen täytyy pysyä ajassa mukana ja kehittää uusia pedagogisia ratkaisuja nykyhetken nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden osaamistarpeisiin. Tekoäly on hyvä esimerkki nopeasti kehittyvästä teknologiasta, joka tulee kiinnittymään jatkossa yhä monipuolisemmin tulevaisuuden työhön ja oppimiseen, toteaa Marjo Joshi, Head of Pedagogical  Development Turun AMK:sta.

Julkaisussa käsitellään muun muassa "XR-pedagogiikkaa" eli laajennetun todellisuuden hyödyntämistä sosiaali- ja terveysalan opetuksessa, pelillistämisen kurssin metaverse-toteutusta,  Salossa sijaitsevaa Campuskoti Merihelmen sairaanhoidon oppimisympäristöä, tekoälyn hyödyntämistä opetuksessa sekä epävarmuusosaamisen kehittämistä osana korkeakouluopintoja.

Julkkaisu on luettavissa ISSUU-alustalla https://issuu.com/turunamk/docs/talk_magazine_2024_oppimista_muuttuvassa_maailmass