Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 19.4.2024

Master Schoolin opiskelijat kehittävät alueen hyvinvointia – valitse mieleisesi posteri ja kuule lisää 8.5.

TALK – sote-alan ratkaisut 2024 -webinaari kokoaa sosiaali- ja terveysalan työelämän edustajat, asiantuntijat sekä opiskelijat tuoreiden terveysaiheiden pariin 8. toukokuuta. Master Schoolin opiskelijoiden kehittämistöiden tulokset ovat esillä digitaalisina postereina, joista jokainen voi äänestää onnistuneimman.

Verkossa pidettävässä maksuttomassa tilaisuudessa paneudutaan sosiaali- ja terveysalan uusimpiin ratkaisuihin. Ääneen pääsevät valmistuvat Master School -opiskelijat, jotka kehittävät opintojensa aikana monia erilaisia prosesseja ja käytäntöjä työnantajilleen tai ammattikorkeakoulun eri hankkeissa.

Opiskelijat ovat kartoittaneet töissään muun muassa päihteidenkäyttäjien kohtaamista ja käytön puheeksiottamista, syövän hoidon ammattilaisille suunnattua liikuntaneuvontaa sekä ammattiin opiskelevien nuorten ajatuksia tulevaisuuden työhyvinvoinnista ja urapoluista. Lisäksi he ovat tarkastelleet muistisairaan asukkaan yksilöllistä hyvää elämää sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitoavun merkitystä perhearjen tukemisessa.

– Puheenvuoroissa käsitellään monipuolisesti sote-alan ajankohtaisia haasteita ja kehittämisen suuntia. Olemme saaneet paikalle myös THL:n tutkimusprofessori Timo Partosen ja Kaarinan kotisairaalassa asiantuntijasairaanhoitajana palliatiivisessa hoidossa työskentelevän Anne-Mari Haaviston. Partonen kertoo planetaarisesta hyvinvoinnista ja Haavisto urapolustaan hoitotyön asiantuntijaksi, esittelevät tapahtumavastaavat Maarit Janhunen ja Salla Grommi.

TALK – sote-alan ratkaisut 2024

Osallistu webinaariin ja saat ajankohtaisen katsauksen Master School -opiskelijoiden kehittämistöihin. Maksuton tilaisuus pidetään Zoomissa keskiviikkona 8.5. kello 12–15.45. Ei ennakkoilmoittautumista.

Äänestä paras kehittämisprojektin posteri

Webinaarissa opintojensa loppusuoralla olevat Master School -opiskelijat kertovat kehittämistöistään, joita he ovat toteuttaneet alueellisten työelämätoimijoiden kanssa tai erilaisissa tutkimusprojekteissa. Nyt sinulla on mahdollisuus äänestää parasta posteria ja kirjoittaa lyhyt perustelu valinnallesi.

Tutustu alla oleviin tiedostoihin, poimi tekijän nimi ja anna ääni suosikillesi! Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla. Posteriäänestys on käynnissä sunnuntaihin 5.5. asti. Tulokset julkaistaan webinaaripäivän 8.5. päätteeksi.