Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.4.2015
office365

Opiskelijoiden sähköpostipalvelu uudistuu 1.4.2015 – postipalvelussa käyttökatkoja

Turun AMK:n opiskelijoiden sähköpostipalvelu uudistuu 1.4.2015 osana Microsoft Office 365 -palveluiden käyttöönottoa. Postilaatikot sisältöineen (viestit, kalenterimerkinnät, oma osoitekirja) siirretään ylläpidon toimesta Office 365:een 4.3. – 31.3.2015.

1.4. postipalvelussa saattaa esiintyä katkoja. Office 365:ssä opiskelijan sähköpostilaatikon koko on 50 gigatavua.

Sähköpostia voi lukea Office 365:n Outlook Web App -ohjelmalla www-selaimesta, matkapuhelimella, taulutietokoneella tai muulla tuetulla laitteella.

Opiskelija voi myös ladata Office 365:stä omalle tietokoneelleen ilmaiseksi Office 365 ProPlus -ohjelmat ja lukea sähköpostia työasemaltaan Outlook-ohjelmalla.

Kirjautuminen

Kirjautuminen Office 365 -palveluihin tapahtuu osoitteessa http://portal.office.com. Kirjautumistunnus on sama kuin sähköpostiosoite (opiskelijoilla muotoa etunimi.sukunimi@edu.turkuamk.fi) ja salasana on sama kuin Turun ammattikorkeakoulun Windows-verkossa. Katso tarkemmin ohjeesta Messissä.

Opiskelijan sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@edu.turkuamk.fi. Opiskelija voi tarkistaa oman sähköpostiosoitteensa Winha Willestä kohdasta Henkilötiedot. 

Uloskirjautuminen

Kirjaudu ulos portaalista klikkaamalla oikean yläkulman henkilökuvake / Sign out-komentoa ja sulje selain.

Tärkeää:

Jos käytät yhteiskäyttöistä konetta tai vierasta konetta, tyhjennä aina selaimen välimuisti ja käynnistä selain uudelleen varmistaaksesi, että kaikkien Office 365 -palveluiden kirjautumistiedot tyhjentyvät selaimen välimuistista.

Selaimen välimuistin tyhjentäminen

Chrome, Firefox, Internet Explorer: paina yhtä aikaa näppäimiä Ctrl+Shift+Del.
Lisätietoja selaimen välimuistin tyhjentämisestä Chrome, Firefox, Soneran ohje.

Hyvä tietää:

HUOM: Jos sähköpostiosoite jatkossa muuttuu esimerkiksi nimenmuutoksen yhteydessä, samalla muuttuu myös käyttäjätunnus kaikkiin niihin Turun ammattikorkeakoulun palveluihin joissa sitä käytetään kirjautumiseen. Opiskelija voi tarkistaa uuden sähköpostiosoitteensa Winha Willestä Henkilötiedot-kohdasta nimenmuutoksen voimaantulon jälkeen.

Jos luet koulun sähköpostia mobiililaitteilla, tutustu myös Office 365 -sähköpostin mobiiliasetuksiin.

Mobiililaitteet

Voit käyttää postilaatikon tietoja matkapuhelimella, taulutietokoneella tai muulla tuetulla laitteella. Käytettäviä tietoja ovat muun muassa sähköpostiviestit, kalenteritapahtumat ja yhteystiedot.

Puhelimen ja taulutietokoneen määritysohjeet

Lisätietoja matkapuhelimen, taulutietokoneen tai muun tuetun laitteen määrittämisestä käyttämään tilin tietoja on ohjeaiheessa Puhelimen ja taulutietokoneen määritysohjeet:

Lisätietoja mobiiliasetuksista myös Messissä