Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 7.3.2016

Satu-koulutuksen haku on alkanut

Turun AMK ja Varsinais-Suomen Työ- ja elinkeinotoimisto järjestävät työvoimapoliittisen koulutuksen sairaanhoitajan pätevyyden hankkimiseksi Suomessa. Satu-koulutus on sinulle, joka tarvitset vielä lisäkoulutusta, jotta voisit harjoittaa sairaanhoitajan ammattia Suomessa.

Koulutukseen voivat hakea EU/ETA-maiden ulkopuolella sairaanhoitajan tai vastaavan terveydenhoitoalan tutkinnon suorittaneet. Koulutukseen hyväksymisen edellytys on, että hakija on suo­rittanut lähtömaassaan koulutuksen, joka sisältää sairaanhoitajan tutkinnon ja siitä on to­distus. Vaatimuksena on myös hyvä suomen kielen taito.
 
Koulutus toteutuu 16.8.2016 – 22.12.2017. Koulutukseen haetaan työ­- ja elinkeinotoimiston kautta sähköisesti: www.mol.fi/koulutushaku (koulutuksen numero on 665115). Hakuaika päättyy 13.5.2016. Valintakoe on 25–26.5.2016.

Koulutus sisältää hoitotieteen ja hoitotyön teoriaopintoja sekä ohjattua harjoittelua terveysalan eri organisaatioissa. Samalla suoritetaan Kansalaisen @-ajokortti, lääkehoitotodistus sekä valtionhallinnon suomen kielen tutkinto.

Koulutuksen suorittanut voi hakea sairaan­hoitaja (AMK) ammatinharjoittamisoikeutta VALVIRAsta (Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto).

Koulutus on Varsinais-Suomen ELY-keskuksen rahoittamaa työvoimapoliittista pätevöitymiskoulutusta.

Hae nyt, Sinua tarvitaan terveydenhuoltoalalla!