Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 16.1.2015

ICT-Cityn ja Lemminkäisenkadun kampuksen valmistuneet juhlivat

Tammikuisessa valmistujaistilaisuudessa koulutusjohtaja Juha Kontio aloitti tilaisuuden toivottamalla syksyn aikana valmistuneet, henkilökunnan ja muut juhlavieraat tervetulleiksi.

Liiketalous, ICT ja kemiantekniikka –tulosalueelta oli syksyn kuluessa valmistunut työelämään tradenomeja, insinöörejä, estenomeja ja restonomeja. Onnea valmistuneille!

Juhlapuheen tilaisuudessa piti Turun kansallisen kirjakaupan toimitusjohtaja ja Turun kauppaopetussäätiön puheenjohtaja Paula Palmroth.

Palmroth totesi, että turkulaisella kaupallisella opetuksella on ollut suuri vaikutus koko maan kaupalliseen koulutukseen. Koulutusorganisaation yhteistyö elinkeinoelämän kanssa on hänen mukaansa tärkeää, ja AMK-tutkintoa arvostetaan työelämässä.

Nuorille Palmroth totesi seuraavasti:

- Kaikkein tärkeintä on hankkia työkokemusta, eikä olla liian "nirso" työtehtäviensä suhteen alussa. Valta ja vastuu kulkevat käsi kädessä, on otettava vastuuta, jonka jälkeen voi saada valtaa. Vastuullisuus ja oma-aloitteisuus tuottavat vastuullisia työtehtäviä.

Palmroth päätti puheensa kannustamalla pitämään hyvää huolta itsestään. Elämässä tärkeää on työ, harrastukset ja perhe. Kaikkea pitää olla sopivassa suhteessa.

Valmistuneen opiskelijan puheen tilaisuudessa piti tradenomi Heidi Laitila.

Turun AMK onnittelee valmistuneita!