Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 13.12.2018
FinnSim 2019 – Simulaatiokoulutuksen konferenssi

FinnSim 2019 – Simulaatiokoulutuksen konferenssi

Turun ammattikorkeakoulu
Medisiina D, Kiinamyllynkatu 10, Turku


Medisiina D
6.2.2019 klo 08:00 - 7.2.2019 klo 16:00

Järjestyksessään toinen simulaatiokoulutuksen konferenssi FinnSim järjestetään helmikuussa Turussa Medisiina D:n uusissa tiloissa. Konferenssi syventää simulaatiokoulutukseen liittyvää osaamista, tuo esille ajankohtaista tietoa sekä vahvistaa valtakunnallista verkostoitumista ja yhteistyötä alan toimijoiden kesken.

Osallistumismaksu 

  • kahdelta päivältä on 334,80 EUR (sis. alv). Osallistumismaksuun sisältyvät ohjelma, materiaalit, kahvit ja lounaat ohjelman mukaisesti, sekä illallinen Scandic Juliassa.
     
  • yhdeltä päivältä on 180 EUR + alv. 24%. Osallistumismaksuun sisältyvät ohjelma, materiaalit, kahvit ja lounaat ohjelman mukaisesti. Hinta ei sisällä illallista Scandic Juliassa. Illallinen erikseen maksettuna 65€ (sis. alv.).

Luennoitsijat ja puhujat osallistuvat ilman maksua. Seminaarin ilmoittautuminen on päättynyt.

Tervetuloa Turkuun!

Majoitus

Muistathan varata majoituksesi ilmoittautumisesi yhteydessä. Otathan yhteyttä Aboa kongressi- ja tapahtumapalveluihin (info@aboaservices.fi) , jos sinulla on kysyttävää majoituksesta tai haluat tehdä muutoksia ilmoittautumiseen tai majoitusvaraukseesi.

Centro Hotel Turku

Centro Hotel on yksilöllinen, moderni hotelli aivan Turun ydinkeskustassa, parin sadan metrin päässä kauppatorilta. Huoneissa on parkettilattia, wc, suihku, puhelin, hiustenkuivaaja ja kaapeli-tv. Lue lisää.

Hinnat

  • 1hh standard 100,00 eur/vrk
  • 2hh standard 120,00 eur/vrk

Scandic Hotel Julia

Scandic Hotel Julia on moderni hotelli Turun keskustassa Turun kauppatorin ja Turun tuomiokirkon läheisyydessä. Medisiinaan on 20 minuutin kävelymatka. Huoneissa on ilmainen WI-FI, parkettilattia, wc, suihku, puhelin, hiustenkuivaaja sekä kaapeli-tv. Lue lisää

Hinnat

  • 1hh standard 111,00 eur/vrk
  • 2hh standard 131,00 eur/vrk

Radisson Blu Marina

Keväällä 2017 huoneiden ja aulatilojen osalta uudistunut ikoninen hotelli sijaitsee ainoana hotellina kauniin Aurajoen varrella Turun keskustassa. Turun kulttuurinähtävyydet ja palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja lentokentällekin on vain 9 kilometriä. 

Hinnat

  • 1hh standard 128,00 eur/vrk
  • 2hh standard 138,00 eur/vrk

Hotellihuoneiden varaus- ja peruutusehdot 

Hotellihuone on varattuna asiakkaalle saapumispäivänä klo 18.00 asti. Mikäli asiakas saapuu hotelliin tämän jälkeen, hänen tulisi toimittaa luottokorttitiedot majoituksen garanteerausta varten. 

Luottokorttitiedot tulisi toimittaa  secured mail -järjestelmän kautta. Voit täyttää luottokorttitietosi  auktorisointilomakkeelle.

Hotelli ei kuitenkaan veloita majoitusta luottokortilta etukäteen. Mikäli asiakas peruttaa majoituksensa myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen kongressia tai ei saavu paikalle, veloitetaan kortilta majoitus (tämä ei koske sairastapauksia). Varatun majoituksen voi kuluitta peruttaa kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

Tapahtumalistaukseen »