Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 11.9.2020
Unelmien työpäivä

Unelmien työpäivä

Yksi elämä -terveystalkoot, yhteistyössä mukana Work goes happy Oy
Joukahaisenkatu 7, 20520Turku

02.10.2020 klo 09:00 - 16:00

Takana monin tavoin työyhteisöjä koetellut koronakevät, edessä epävarma syksy ja talvi. Juuri nyt on oikea aika pysähtyä työhyvinvoinnin ja työpaikan yhteisöllisyyden ääreen. Työhyvinvoinnin tapahtumapäivä Unelmien työpäivä kokoaa kaikkien ulottuville aimo kattauksen asiantuntijaohjelmaa. Haasta oma ja kumppaniyhteisösi mukaan niin yhteiseen kuin omaan ohjelmaan!

Unelmien työpäivän päätapahtuma järjestetään webinaarina 2.10. kello 9–16. Webinaari lähetetään Turun ammattikorkeakoulun uudesta EduCity -oppimisympäristöstä Kupittaan kampukselta, aivan Kupittaan aseman kupeesta. 

Puhujina ovat Suomen parhaat työelämän kehittäjät ja työhyvinvoinnin asiantuntijat: muun muassa aivotutkija Minna Huotilainen, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa, ekososiaalisen hyvinvointitutkimuksen dosentti Arto O. Salonen sekä vuorovaikutusmuotoilija Simo Routarinne, joka on jo monille tuttu kevään Work goes happy -webinaarin juontajana ja puhujana.

Turun AMK:n puheenvuoroissa teemoina ovat yhteisöllisyys ja osaamisen jakaminen. Koko ohjelma julkaistaan syksyllä.

Koska webinaari kestää käytännössä koko työpäivän, puheenvuorojen välissä pidetään lyhyet tauot. Lisäksi välissä on lounastauko sekä aamu- ja iltapäivän virkistävät taukojumpat.

Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaiken kokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Työyhteisöt voivat myös haastaa asiakkaitaan tai kumppaneitaan mukaan. Mikään työhyvinvointia edistävä teko ei ole liian pieni. Unelmien työpäivän tapahtumaksi voi ilmoittaa minkä tahansa tempauksen, teon tai tapahtuman, joka tuo hyvää energiaa työarkeen. Unelmien työpäivänä mikä tahansa on mahdollista!

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa tapahtumalle tilat. Unelmien työpäivän järjestää  Yksi elämä -terveystalkoot , ja yhteistyössä on mukana Work goes happy Oy

kolme henkilöä säkkituolilla keskustelemassa

Tapahtumalistaukseen »