Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 11.12.2020

Tekniikka ja liiketoiminta

Tekniikka ja liiketoiminta -sektori on merkittävä tekniikan ja liiketalouden osaamiskeskittymä, joka kouluttaa insinöörejä ja tradenomeja Turussa ja Salossa. Lisäksi sektorilla on ylemmän AMK-tutkinnon koulutusta sekä insinööri- että tradenomialoilla.

Kehitämme jatkuvasti opetusmenetelmiämme vastaamaan työelämän vaatimuksia. Monialaista, kokeilevaa ja käytännönläheistä oppimista korostava Innovaatiopedagogiikka on opetuksen lähtökohta.  Innovaatiopedagogiikka lisää opiskelijoiden innovaatiovalmiuksia yhdistämällä opetusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä yhteistyötä työelämän toimijoiden kanssa.

Olemme myös mukana kansainvälisessä insinöörien CDIO-koulutushankkeessa, joka pyrkii kehittämään opintojen työelämävastaavuutta.

Olemme kansainvälinen toimija, jolla on useita kokonaan englanninkielisiä koulutuksia sekä yli 200 kansainvälistä yhteistyökorkeakoulua.

Laaja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (TKI) kytkeytyy läheisesti oppimiseen tarjoten työelämäkokemuksia, opinnäytetyöaiheita ja harjoittelumahdollisuuksia. Tutkimusryhmämme edustavat asiantuntijuutta tekniikasta liiketoimintaan ja ympäristökysymyksiin. Tutkimusryhmissämme käsitellään ajankohtaisia teemoja kuten meriteollisuus, myyntiosaaminen, kiretotalous, digitalisaatio ja yrittäjämäinen toiminta.