Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 5.10.2021
REDI SOTE  –  Resurssiviisaat digitaaliset sosiaali- ja terveyspalvelut

REDI SOTE – Resurssiviisaat digitaaliset sosiaali- ja terveyspalvelut

REDI SOTE -hanke kiihdyttää uusien sekä muilla toimialoilla tuotettujen teknologiainnovaatioiden hyödyntämistä sekä yhteiskehittämistä sote-alalla.

REDI SOTE -hankkeen keskeiset tavoitteet ovat:

  1. sosiaali- ja terveysalan toimintaan osallistumisen edellytysten ja tavoitteiden tunnistaminen ja priorisointi yrityksissä,
  2. eri toimialoilla kehitettyjen teknologisten innovaatioiden hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla,
  3. uusien innovaatioiden ja liiketoimintapotentiaalin tukeminen yhteiskehittämisen prosessissa ja
  4. etäyhteyksien välityksellä toteutettavan yhteiskehittämisen prosessimallin ja sitä tukevien digitaalisten työkalujen kehittäminen.

Lasten ja nuorten liikunta ja hyvinvointi muodostaa Turun AMK:ssa hankkeen yhteiskehittämisen teemakokonaisuuden, jossa testataan yhteiskehittämisen prosesseja liikunnan, varhaiskasvatuksen ja terveydenhuollon palveluissa julkisen sektorin, järjestökentän ja yritysten yhteistyössä.

Turun Terveyskampuksella käynnistettävän Lasten ja nuorten liikunnan osaamiskeskuksen verkostossa kartoitetaan lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia edistäviä kehittämistarpeita mm. palvelupolkujen sekä liikuntaan liittyvien digitaalisten ja teknologisten työvälineiden ja menetelmien osalta, ja suunnitellaan niihin soveltuvia interventioita.