Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 29.12.2020
Innovaatioleirin käsikirja – Opiskelijoista voimavara yrityksille

Innovaatioleirin käsikirja – Opiskelijoista voimavara yrityksille

Tekijä(t): Sara Malve-Ahlroth, Sonja Lankiniemi, Henna Knuutila & Marketta Virta (toim.)

ISBN: 9789522166937 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja 116

33 s., 2018

Innovaatioleiri on tapa tuoda opiskelijat ja yritykset yhteen tavalla, josta hyötyvät kaikki. Opiskelijat pääsevät ratkomaan oikeiden toimeksiantajien oikeita haasteita ja hyödyntämään opinnoissa kehitettyjä taitoja. Yritykset saavat tuoreita ideoita toimintansa kehittämiseen.

Onnistunut innovaatioleiri on useiden eri sidosryhmien tuotos. Järjestäjän lisäksi tarvitaan aktiivisia ja motivoituneita opiskelijoita, rohkeita ja uutta pelkäämättömiä toimeksiantajia, innostuneita oman alan kehittämisestä kiinnostuneita asiantuntijoita sekä innovaatiovalmiuksia taitavasti kehittävä valmentaja.

Tämä käsikirja auttaa innovaatioleirin järjestämisessä. Käsikirjassa on leirin järjestämiseen liittyviä muisti- ja tehtävälistoja sekä valmiita pohjia ja lisämateriaalia helpottamaan työtä. Samoja ohjeita on helppo hyödyntää sovellettuna myös muiden leirien järjestämisessä.

(pdf-tiedosto, 0,38 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.