Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.12.2020
Terveesti nyt ja huomenna – näkökulmia yksilön, yhteisön ja yhteiskunnan terveyden edistämiseen

Terveesti nyt ja huomenna – näkökulmia yksilön, yhteisön ja yhteiskunnan terveyden edistämiseen

Tekijä(t): Camilla Laaksonen, Pia Suvivuo & Anja Kuukasjärvi (toim.)

ISBN: 9789522165916 (painettu)

ISBN: 9789522165923 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun raportteja 219

167 s., 2015

Terveesti nyt ja huomenna -julkaisu sisältää monialaisia näkökulmia terveyden edistämiseen. Väestörakenteen ja elämäntapojen muuttuminen, uudenlaiset ympäristöt ja yhteiskuntarakenteet sekä globaalit terveysuhat tuovat merkittäviä haasteita terveyden edistämisen osaamiseen. On tarpeen kehittää uusia toimintatapoja, hyödyntää monialaista asiantuntijuutta ja vahvistaa eri toimijoiden välistä yhteistyötä.

Julkaisun on tuottanut Turun ammattikorkeakoulun Terveyden edistäminen -tutkimusryhmä. Sen kirjoittajiksi on kutsuttu tutkimusryhmän jäseniä, muita asiantuntijoita ja yhteistyökumppaneita. Teos on jaettu kolmeen osaan: yksilön, yhteisön ja yhteiskunnan terveyden edistämiseen. Kansainvälinen ja globaali terveyden edistäminen ei julkaisussa muodosta erillistä osiota, vaan se on useassa artikkelissa läpileikkaavana teemana.

Terveesti nyt ja huomenna -teos on ensisijaisesti tarkoitettu terveys- ja hyvinvointialojen opiskelijoille. Se soveltuu erinomaisesti myös muiden alojen opiskelijoille sekä terveyden edistämisen ajankohtaisista ja tulevaisuuteen suuntaavista teemoista kiinnostuneille lukijoille.

(pdf-tiedosto, 2,42 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.