Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Avoin AMK tarjoaa opetusta kaikille, jotka haluavat oppia uutta

Tutustu tarjontaan ja opiskele, kun sinulle sopii.

Avoimen AMK:n opintotarjonta

Avoin AMK on mahdollisuus opiskella! Opetus on kaikille avointa. Voit opiskella yksittäisiä kursseja, tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Tutustu tarjontaan ja lähde oppimaan uutta. 

Opintojaksohausta löydät avoimen AMK:n yksittäisten opintojaksojen tarjonnan. Avoimen AMK:n tarjontaan kuuluvat korkeakouludiplomit löydät täältä ja polkuopinnot tutkintohausta.  

YAMK-opintojaksoille voit ilmoittautua vain, jos olet jo suorittanut alemman korkeakoulututkinnon. Kerro YAMK-opintojaksolle ilmoittautuessasi aiemmasta tutkinnostasi ilmoittautumislomakkeella.

Opintojaksotarjonta julkaistaan kaksi kertaa vuodessa

Hups, etkö löytänyt mitään opintojaksoja avoimen AMK:n opintojaksotarjonnasta? Suurin osa opintojaksotarjonnasta on jo käynnistynyt tältä syksyltä. Julkaisemme uudet opintojaksot joulukuussa.

Syksyn opintojaksotarjonta julkaistaan aina kesällä 15.6. ja kevään tarjonta joulukuussa 1.12. Opintojaksot ovat näkyvillä tällä sivulla ilmoittautumisajan. Avoimen AMK:n ilmoittautuminen päättyy 7 vrk ennen opintojakson alkua. Opintojen lisätietolinkit aukeavat uuteen ikkunaan.

Tutustuthan ohjeisiin avoimessa AMK:ssa opiskelusta ennen opintojaksolle ilmoittautumista.

Hakuehdot

Opinnot 0 hakutulosta