Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 7.10.2020
CampusOnline_Backpack.png

Uupuuko opintopisteitä? Kiire valmistua? Kiinnostavatko opintojaksot, joita omassa ammattikorkeakoulussasi ei juuri nyt ole tarjolla?

CampusOnline - Opiskele siellä missä sinulle parhaiten sopii

CampusOnline.fi -portaaliin on koottu yli 20 suomalaisen ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksoja.

Portaalissa opiskelijat voivat valita opintojaksoja muista ammattikorkeakouluista ja sisällyttää ne omaan tutkintoonsa.

Ennen opintojakson aloitusta opinnot tulee hyväksyttää opettajatuutorin, opinto-ohjaajan, koulutusvastaavan tai koulutus- ja tutkimuspäällikön kanssa. Opintojen soveltuvuus omaan tutkintoon ja päällekkäisyydet käydään yhdessä läpi.

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Opintoja voivat suorittaa maksuttomasti myös vaihto-opiskelijat.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opinnot voivat olla maksullisia tai maksuttomia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun käytännön mukaisesti. Tarkemmat tiedot käytännöistä löytyvät jokaisesta opintojaksokuvauksesta erikseen.

Kiintiöt Turun AMK:n CampusOnline-opintojaksoilla

CampusOnline-opinnoissa on määritelty kiintiöt Turun AMK:n, muiden ammattikorkeakoulujen ja avoimen AMK:n opiskelijoille. Opintojaksolla voi olla esimerkiksi kiintiöt: 20 paikkaa Turun AMK:n opiskelijoille, 20 paikkaa muiden ammattikorkeakoulujen opiskelijoille ja 20 paikkaa avoimen AMK:n opiskelijoille.


Opintojakson kiintiötiedon löytää jatkossa Pepistä (Lisätietoa-kohdasta) ja CampusOnlinesta (Muuta infoa -kohdasta).
 

Checklist

  1. Tutustu tarjontaan osoitteessa campusonline.fi
  2. Hyväksytä valintasi koulutuksessasi
  3. Ilmoittautumisohjeet löydät portaalin opintojaksokuvauksesta
  4. Turun AMK:n opiskelijat ilmoittautuvat Turun AMK:n tarjoamille CampusOnline -opintojaksoille Pepin kautta
  5. Tietoa suoritusmerkintöjen siirrosta löydät täältä

Suosittelemme tutustumaan portaalin FAQ-osioon!

SAMK-yhteistyö

Yhteistyö SAMKin kanssa

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua Satakunnan ammattikorkeakoulun opintojaksoille ja toisinpäin.

Tavoitteena on, että Turun AMK:n opiskelijat voivat ilmoittautua kaikille SAMKin opintojaksoille ja SAMKin opiskelijat kaikille Turun AMK:n opintojaksoille. Tutkinnon räätälöinti mahdollistuu aikaisempaa laajempana ja ajasta sekä paikasta riippumaton opiskelu lisääntyy. 

Tarjolla olevat opintojaksot ja opinto-oppaamme löydät täältä . SAMKin opiskelijat ilmoittautuvat Turun AMK:n opintojaksoille ilmoittautumislomakkeen kautta.

Yhteistyösopimus koskee lähiopiskelua, verkko-opintojaksomme löytyvät CampusOnline-portaalista.