Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 24.5.2017

Myös todistusvalintaa käytetään tradenomi- ja insinöörikoulutuksissa

Kevään 2017 yhteishaussa tradenomi- ja insinöörikoulutuksissa osa hakijoista valitaan opiskelemaan koulumenestyksen eli ylioppilastutkintotodistuksen perusteella. Todistusvalinnassa opiskelijaksi hyväksyttyjen ei tarvitse osallistua valintakokeeseen.

Opiskelijavalinta todistusten perusteella on nyt tehty, ja todistusvalinnassa opiskelemaan hyväksytyt saavat tänään tiedon opiskelupaikasta. Opiskelupaikkahakemuksen tilanteen voit tarkistaa Oma Opintopolku -palvelusta, ja lisäksi todistusvalinnassa opiskelupaikan saaneille lähtee Opintopolku -palvelusta tieto hakijan hakulomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. (Muistathan tarkistaa myös sähköpostin roskaposti-kansion!)

Todistusvalinta on käytössä Turun AMK:ssa suomenkielisissä tradenomi- ja insinööripäiväkoulutuksissa. Muissa koulutuksissa opiskelijavalinta tehdään koulumenestyksen ja/tai valintakokeen perusteella. Oman hakukohteen valintaperusteet voit tarkistaa Opintopolusta. 

Milloin tulee osallistua valintakokeeseen?

Jos Oma Opintopolku -palvelussa ei ole hyväksymisilmoitusta, silloin et ole tullut valituksi todistusvalinnassa. Tällöin sinun tulee osallistua koulutuksen valintakokeeseen. 

Huomioithan, että tradenomi- ja insinööripäiväkoulutuksissa ei lähetetä valintakoekutsuja vaan jokainen hakukelpoinen hakija osallistuu valintakokeeseen ilman erillistä kutsua. Lue lisää valintakokeista: Tradenomi- ja insinöörikoulutusten (päivätoteutus) valintakokeet