Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.1.2018

Yhteishaku englanninkielisiin koulutuksiin alkaa 9.1.

Tammikuun 2018 yhteishaussa on tarjolla kolme englanninkielistä AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta: International Business Online, Information and Communications Technology ja Nursing. Hakuaika alkaa 9.1. ja päättyy 24.1. klo 15:00.

Haussa mukana olevissa koulutuksissa on yhteensä 105 aloituspaikkaa. Vuonna 2017 koulutuksiin oli hakijoita yhteensä 916, joista 293 ensisijaisia. Valintakokeet järjestetään huhtikuussa ja valintojen tulokset ilmoitetaan viimeistään 28.6. Opinnot alkavat syksyllä 2018. Tutustu tarkemmin yhteishaun aikatauluihin täällä: Yhteishaun aikataulut

Opiskele BBA-tutkinto kokonaan verkossa

International Business Online -koulutuksessa opiskellaan koko tutkinto verkko-opintoina. Englanninkielisen tradenomi (AMK) -tutkinnon opinnot voi suorittaa siis ajasta ja paikasta riippumatta, mistä päin maailmaa tahansa. Lue lisää koulutuksesta:  Bachelor of Business Administration, International Business Online

Kokonaan verkossa suoritettavat AMK-tutkinnot alkoivat Turun ammattikorkeakoulussa ensimmäistä kertaa syksyllä 2017 ja englanninkielisen International Business -koulutuksen lisäksi verkko-opintoina voi opiskella myös sosionomiksi tai mediatuotannon tradenomiksi. Sosionomi- ja mediatuotannon koulutukset ovat mukana kevään myöhemmässä yhteishaussa.

Nursing- ja Information and Communications Technology -koulutuksissa opinnot sisältävät myös lähiopetusta. Nursing-koulutuksesta valmistutaan sairaanhoitajaksi (AMK) ja Information and Communications Technology -koulutuksesta insinööriksi (AMK). ICT-alan koulutuksessa voi erikoistua mm. peliteknologiaan, kyberturvallisuuteen tai Internet of Thingsiin. 

Lue lisää:

Kevään toisessa yhteishaussa yli 50 hakukohdetta.

Kevään toinen yhteishakuaika on 14. – 28.3.2018. Kevään myöhemmässä yhteishaussa on tarjolla yli 50 AMK- ja YAMK-tutkintoon johtavaa koulutusta neljällä eri alalla. Suurin osa koulutuksista on suomenkielisiä, mutta mukana on myös kaksi englanninkielistä ylempään AMK-tutkintoon johtavaa Master-tason koulutusta. 

Tutustu koko koulutustarjontaan täällä: turkuamk.fi/haku