Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 4.10.2018

Sosiaali- ja terveysalan Master-koulutuksen kansainvälinen viikko käynnistyi

Sosiaali- ja terveysalan Master-koulutuksen kansainvälinen viikko avattiin maanantaina vierailukeskus Joessa innostuneissa tunnelmissa.

Maanantaisessa ohjelman avauksessa vieraat kuulivat MEGA-hankkeesta ja löysivät muun muassa oman ”eläinperheensä”. Tunnelmaa loi svengaava Elviksen musiikki ja nostalginen valokuvakavalkaadi Caven screenillä.

Tiistaina 2.10. kansainvälisen viikon ohjelma täytti ICT-Cityn luentosalit Terveys ja hyvinvointi -sektorin kansainvälisistä vieraista ja Master-opiskelijoista sekä heidän postereistaan. Luentojen aiheina olivat muun muassa Leadership and Management, Clinical practice, Health and technology ja Health promotion. Tiistain ohjelma kokosi yhteen noin 30 vierasta ja lähes sata posteria. Seminaaripäivän ohjelmaa kiitettiin runsaaksi.

Saaristomaisemia ja monialaista yhteistyötä

Keskiviikon vieraat viettivät ihastellen saaristomaisemia. Risteilyn aikana luotiin monia tulevaisuuden yhteistyösuunnitelmia. 

- Viikko on ollut valaiseva kokemus siitä, kuinka yhteistyötä voi tehdä monialaisesti ja kuinka toisaalta samankaltaisia nykypäivän haasteet ovat maasta riippumatta. Viikko on avannut uusia mahdollisuuksia tulevaisuuden yhteistyölle, kiteytti Goran Gumze Sloveniasta.

Osa vieraista on osallistunut Turun AMK:n sosiaali- ja terveysalan YAMK-koulutuksen kansainväliseen viikkoon jo useamman kerran. Yhteistyö jatkuu varmasti vielä tulevaisuudessakin.

Turun AMK:n Master School valmistaa asiantuntijoita oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi. Master Schoolista opiskelija valmistuu Master- eli YAMK-tutkintoon. Master-tutkinto antaa opiskelijalle mahdollisuuden kehittyä johtajana ja syventää osaamista yhdessä työelämän kanssa.

Kuvat: Iván Salvador Domínguez​