Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.11.2020

Turun AMK on Sun hyvän elämän tukena – uusi terveyspalvelusivu julkaistu

Turun ammattikorkeakoulu on saanut ensimmäisenä ammattikorkeakouluna Suomessa luvan tuottaa yksityisiä terveydenhuollon palveluja. Sun hyvä elämä -nimisen kokonaisuuden alle sijoittuvat palvelut ovat avautuneet sekä yksityisten asiakkaiden että yritysten ja yhteisöjen käyttöön.

Teksti: Aleksi Rajamäki

Turun AMK:n laadukkaat ja luotettavat terveys- ja hyvinvointipalvelut ovat jatkossa kenen tahansa varattavissa ja hyödynnettävissä. Valittavina on fysio- ja toimintaterapian palveluja sekä laboratoriotutkimuksia, näytteenottoa ja analysointia. Lisäksi tarjolla on kuntotestauksia, liikkumista ja toimintakykyä ylläpitävää ohjausta sekä esteettömän ja turvallisen asumisen neuvontaa. Koko palveluvalikoimaan on mahdollista tutustua osoitteessa www.turkuamk.fi/sunhyvaelama .

Terveys- ja liikunta-analyysit ja -arvioinnit viitoittavat tietä terveellisiin elämäntapoihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

– Palvelut toteutetaan asiantuntijapalveluna tai opiskelijatyönä ammattilaisen ohjauksessa. Terveydenhuollon opiskelijamme ja opettajamme auttavat huolehtimaan kaikenikäisten hyvinvoinnista ja ohjaavat heitä terveellisiin valintoihin, kertoo Turun AMK:n Terveys ja hyvinvointi -sektorin koulutusjohtaja Anne Isotalo.

– Samalla opiskelijamme saavat mahdollisuuden oppia tärkeitä työelämätaitoja käytännön harjoittelun kautta.

Suurin osa toiminnoista sijaitsee Medisiina D -uudisrakennuksessa (Kiinanmyllynkatu 10, Turku), esteettömän ja turvallisen asumisen palvelut ICT-Cityssä (Joukahaisenkatu 3, Turku). Suun terveydenhuollon palvelut aukeavat yksityisten asiakkaiden käyttöön myöhemmin tänä vuonna. Palvelukeskusten tilat ovat korkeatasoisia, ja niissä oleva tekniikka vastaa nykyajan vaatimuksia.

Lue lisää Turun AMK:n terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluista sekä sosiaali- ja terveysalan koulutuksesta ja tutkimuksesta juuri julkaistulta palvelusivulta . Voit varata itsellesi sopivan ajan sähköisestä ajanvarauskalenterista tai ottamalla yhteyttä asiakasneuvontaamme.

Turun AMK:n oppimisympäristöt ja asiantuntijaosaaminen ovat myös yritysten ja yhteisöjen käytössä. Kerromme mielellämme lisää!

 

laboratoriojanaytteenottopalvelut_4b.jpg
Turun AMK:n uuteen terveys- ja ja hyvinvointipalveluiden kokonaisuuteen kuuluu mm. täysin kotimaisesti toteutettuja näytteenotto- ja laboratoriopalveluja. Palvelut tuotetaan bioanalytiikkaopiskelijoiden toimesta, asiantuntevan opettajan ohjaamana.