Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 30.11.2021

Master Schoolin webinaarista näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen – valitse paras posteri

Opintojensa loppusuoralla olevat Master School -opiskelijat pääsevät ääneen webinaarissa, jossa he esittelevät kehittämistöidensä tuloksia. Keskiviikkona 8.12. järjestettävä tilaisuus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille, asiantuntijoille ja työelämän edustajille. Keynote-puheenvuoron pitää kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen.

Turun ammattikorkeakoulun Master School valmistaa asiantuntijoita oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi. Terveyden ja hyvinvoinnin alojen YAMK-opiskelijat esittelevät tuoreita projektitöitään yhteisessä webinaarissa vuosittain.

– Opiskelijat kehittävät opintojensa aikana monia erilaisia prosesseja ja käytäntöjä työnantajilleen tai ammattikorkeakoulun eri hankkeissa. Kehittämistehtävistä myös muut työelämän edustajat voivat saada oppia ja ajatuksia omaan toimintaansa, kertovat tapahtumasta vastaavat yliopettajat Sini Eloranta ja Ritva Laaksonen-Heikkilä.

Ajankohtaisten teemojen pariin

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarissa kuullaan monipuolisesti eri opiskelijatöiden tuloksista. Opiskelijat ovat käsitelleet projekteissaan muun muassa sydämen vajaatoimintapotilaan hoitoketjun kehittämistä, toimintaterapian etävastaanottoa Tyks Psykiatrialla, osatyökykyisten työelämään kuntoutumista tukevia palveluja Salon kuntakokeilussa ja työpaikkaliikunnan palveluiden kehittämistä Turun kaupungin liikuntapalveluissa.

Webinaarin pääpuhujana on kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen, joka kertoo hyvinvointitalouden hyödyistä ja haasteista. Paikalla ovat myös Tunne rintasi ry:n järjestösuunnittelija Karolina Lainepää ja yhteiskunnallisen työn diakoniatyöntekijä Satu Pietilä, jotka tuovat tilaisuuteen alumnien tervehdyksen. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä työskentelevä Pietilä nimettiin lokakuussa Turun AMK:n vuoden 2021 alumniksi.

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen 8.12.2021

Onko sinun työ- tai opiskelukaverisi yksi kehittäjistä? Haluaisitko saada ideoita omaan työhösi? Tule verkossa järjestettävään tapahtumaan keskiviikkona 8.12. kello 12–16.

Äänestä paras posteri

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -seminaarin yhteydessä on esitelty opiskelijoiden kehittämisprojektien tulokset digitaalisina postereina, joista yleisö on saanut valita mielestään kiinnostavimman ja onnistuneimman. 
 
Tutustu alla oleviin postereihin, poimi tekijän nimi ja anna ääni suosikillesi! Posteri aukeaa suuremmaksi kuvaa klikkaamalla. Äänestys on käynnissä maanantaihin 6.12. asti verkkolomakkeella.