Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 27.4.2022

Master Schoolin opiskelijat kehittävät alueen hyvinvointia – webinaari kutsuu terveyden ja hyvinvoinnin aiheiden pariin

Turun AMK:n Master Schoolin verkkotapahtuma kokoaa sosiaali- ja terveysalan opiskelijat, asiantuntijat ja työelämän edustajat yhteisten puheenaiheiden ääreen tiistaina 10. toukokuuta. Opiskelijoiden kehittämisprojektien tulokset ovat esillä digitaalisina postereina, joista jokainen voi äänestää mielestään onnistuneimman.

Master Schoolin TALK-seminaarissa on perinteisesti kuultu terveyden ja hyvinvoinnin ajankohtaisia asiantuntijaesityksiä. Lisäksi ylempään ammattikorkeakoulututkintoon valmistuvat opiskelijat ovat avanneet työelämälle tehtyjä kehittämistöitään. Turun ammattikorkeakoulun Master Schoolista valmistuu asiantuntijoita ja johtajia oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi. 

Tämän kevään tilaisuuden asiantuntijapuheenvuorot pitävät Varsinais-Suomen hyvinvointialueen varapuheenjohtaja Niina Alho ja Varsinais-Suomen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeen projektipäällikkö Sami Luoto. Alho kertoo hyvinvointialueen rakentumisesta ja Luoto perhekeskustoiminnan kehittämisestä hyvinvointialueella.

– Hyvinvointialuetta rakennetaan parhaillaan. Sote-alan tulevaisuuden tekijät, opettajat ja kehittäjät ovat tervetulleita kuulemaan ajankohtaiset uutiset ja tilannekatsauksen sekä luomaan uusia yhteystyösuhteita ja innovoimaan yhteisiä kehittämishankkeita, webinaarin suunnittelusta vastaavat yliopettaja Eeva Timonen-Kallio ja lehtori Marjo Harju kannustavat.

Webinaarissa kuullaan myös alumnin tervehdys. Urapolustaan ja ajatuksistaan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnoista kertoo Turun yliopiston Sote-akatemia tutkimuspäällikkö Miia Tuominen.

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen 10.5.2022

Haluaisitko saada ideoita omaan työhösi? Onko sinun työ- tai opiskelukaverisi yksi kehittäjistä? Tule verkossa järjestettävään tapahtumaan tiistaina 10.5. kello 12–16.

Valitse paras kehittämisprojektin posteri

TALK – näkökulmia hyvinvointiin ja terveyteen -webinaarissa osallistujat saavat katsauksen Master School -opiskelijoiden kehittämis- ja tutkimusprojekteihin. Kehittämistehtävät vastaavat työelämän ajankohtaisiin tarpeisiin sosiaali- ja terveysalalla.

Nyt sinulla on mahdollisuus äänestää mielestäsi visuaaliselta ilmeeltään ja sisällöltään paras posteri. Tutustu alla oleviin tiedostoihin, poimi tekijän nimi ja anna ääni suosikillesi! Kuva aukeaa suuremmaksi klikkaamalla.

Posteriäänestys on käynnissä maanantaihin 9.5. asti verkkolomakkeella. Tulokset julkaistaan seminaaripäivän 10.5. päätteeksi.