Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.11.2023

Alumnitapahtuma tarjosi tietoturvaa ja hyvinvointia hybridityöhön

Alumnikuukauden päätapahtuma kokosi EduCityyn joukon Turun AMK:n alumneja ajankohtaisten aiheiden äärelle ja verkostoitumaan. Illan teemana oli hyvinvointia ja tietoturvaa hybridityöhön.

Tilaisuutta luotsasivat alumnikoordinaattorit Taina Nordgren ja Hanna Peussa

Koulutus- ja tutkimuspäällikkö Camilla Laaksonen julkisti vuoden alumniksi Niina Alhon. Niina valmistui Turun AMK:sta sairaanhoitajaksi vuonna 2006. Tällä hetkellä hän toimii Varsinais-Suomen hyvinvointialueen hallituksen varapuheenjohtajana. 

Alumnikoordinaattori Hanna Peussa ojentaa palkintokukat vuoden alumnille Niina Alholle.
Alumnikoordinaattori Hanna Peussa ja vuoden alumni Niina Alho.

Niina on edistänyt Turun AMK:n ja hyvinvointialueen välistä yhteistyötä, osallistunut AMK:n opetukseen vierailevana asiantuntijana, luonut yhteistyöverkostoja koulutuksen ja hyvinvointialueen välille ja nostanut esiin Turun AMK:n roolia mm. sote-alan koulutusta tarjoavana organisaationa. Huippualumni siis! Puheenvuorossaan AMK:n alumneille Niina korosti erityisesti työn merkityksellisyyttä hyvinvoinnin lähteenä ja jatkuvaa kehittymistä. 

Vuoden alumni Niina Alho EDuCityssä kädessään kunniakirja ja palkintokukat.
Vuoden alumni Niina Alho.

Illan teemana oli tietoturvaa ja hyvinvointia hybridityöhön. Turun AMK:n johtava yliopettaja Ursula Hyrkkänen tarjosi tutkimukseen perustuvia näkökulmia hyvinvointiin hybridityössä. 

Ursula Hyrkkänen pitämässä puheenvuoroa EduCityssä.
Ursula Hyrkkänen.

Keynote-puheenvuoron piti teemaan sopivasti etäyhteydellä tietoturva-asiantuntija ja hyvishakkeri Laura Kankaala. Puheenvuorossaan Laura muistutti, että tietoturva on matka, jota kuljemme yhdessä. Tietoturvauhkiin on mahdollista varautua, ja rikkeisiin tulisi reagoida yhdessä uhria syyllistämättä. 

Alumnitoiminta

Meille alumnit ovat tärkeitä työelämän yhteistyökumppaneita, tiedon ja taidon välittäjiä. Lue lisää alumnitoiminnasta.