Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 27.3.2023
Kestävän muutoksen inspiraatioilta yrityksille

Kestävän muutoksen inspiraatioilta yrityksille

MYRSKY - Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa
Yrkehögskolan Novia, Henrikinkatu 7, 20500Turku

04.04.2023 klo 17:00 - 20:00


MYRSKY — Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio -hanke järjestää yritystapahtuman kestävästä ja vastuullisesta johtamisesta.

Hankkeen tavoitteena on tarjota Suomen kaikkien ammattikorkeakoulujen yhteistyönä nopeita toimia yrityksille koronapandemiasta toipumiseen vihreän siirtymän, muutoskyvykkyyden ja digitalisaation teemoissa kansallisesti ja alueellisesti. Yksi hankkeen toimenpisteistä Länsi-Suomessa on neljän inspiraatioillan sarja, joka valaisee esimerkein, yritystarinoin ja asiantuntijapuheenvuoroin neljää ajankohtaista teemaa. Ensimmäisen inspiraatioilta järjestetään 4.4.2023 klo 17.00-20.00 ja sen teemana on Kestävä ja vastuullinen johtaminen. Illan järjestävät yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulu ja Yrkeshögskolan Novia.

Tapahtumassa tuodaan esille yritysten näkökulmia aiheesta sekä avataan mitä kestävä ja vastuullinen johtaminen on ja miksi myös pienten yritysten kannattaa siihen panostaa. Tapahtuman on puhujina yritysten edustajia sekä alan asiantuntijoita. Tapahtuma on kaksikielinen(suomi ja ruotsi) ja se järjestetään hybridinä. Tapahtuma on maksuton.

Striimaus ja tallennus alkaa klo 17.30 ja loppuu 19.30. Paikkana Yrkehögskolan Novia, Henrikinkatu 7, Turku.
Tarjolla Reilun kaupan kahvia ja ilmastoystävällistä suolaista.

Ohjelma ti 4.4. klo 17.00 – 20.00. 

Puheenvuorot

  • 17.40 Mika Willisi, Special  Business Unit Director, kertoo miten Lindström, yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, näkee kestävän ja vastuullisen johtamisen
  • 18.00 Mariah Ben Salem Dynehäll (toimitusjohtaja, Drivhuset Göteborg) kertoo puheenvuorossaan kestävästä ja vastuullisesta johtamisesta epävarmoina aikoina (suomeksi tekstitetty video)
  • 18.35 Saara Ahtaanluoma, asiantuntijamyyjä, kertoo Green Carbon oy:n polusta yritysten tukena vastuullisuuden  ja kestävän johtamisen alalla 
  • 18.55-19.30 Illan annin vetää yhteen puhujista, asiantuntijoista ja yrittäjistä koostuva paneelikeskustelu kestävän ja vastuullisen johtamisen teemasta. Panelistina mm. Ville Hellgren, Golden Shine oy, Varsinais-Suomen Nuori yrittäjä 2022.

Lisäksi tapahtumassa on verkostoitumista. 

Lisätietoja tapahtumasta antaa projektipäällikkö Timo Mieskonen timo.mieskonen@turkuamk.fi tai p. +358 50 598 5915.

Tervetuloa!

MYRSKY - Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio Länsi-Suomessa -hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia

MYRSKY-hanke yritysten tukena

Viime vuosien äkilliset ja odottamattomat toimintaympäristön muutokset ovat vaikuttaneet merkittävästi mikro- ja pk-yritysten toimintaedellytyksiin ja kilpailukykyyn. MYRSKY-hankkeen tavoitteena on luoda nopeat toimet yrityksille uusiutumisen tueksi vihreän siirtymän, muutoskyvykkyyden ja digitalisaation teemoissa. Hanke edistää yritysten ja niiden henkilöstön valmiuksia ja osaamista sekä muutoskyvykkyyttä.

Tapahtumalistaukseen »