Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.4.2024
SHIFT Business Festival 2024

SHIFT Business Festival 2024

Lemminkäisenkatu 12b, 20520Turku


Vierailukeskus Joki
29.05.2024 - 30.05.2024

Turun ammattikorkeakoulu on jälleen mukana ainutlaatuisessa yritysten, ihmisten ja ilmiöiden kohtaamisessa. Tapahtuman pääkumppanina tuomme SHIFT Business Festivaaleille asiantuntijapuheenvuoroja, kansainvälisiä osaajiamme sekä showroomin täydeltä työelämälle suunnattuja klinikoita ja jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiamme.

Asiantuntijamme lavalla

Keskiviikkona 29.5. klo 11.45 lehtori, asiantuntija ja kauppatieteiden tohtori  Arto Kuuluvainen astuu Innogreen-lavalle kertomaan innovaatioteemasta urheiluliiketoiminnan lainalaisuuksien ja trendien kautta.

Klo 14.45 on lehtori, eturivin kyberturvallisuuden asiantuntija  Pia Satopään vuoro ottaa Innogreen-lava haltuun. Hänen puheenvuoronsa käsittelee tieto- ja kyberturvallisuusriskien hallintaa.

Turku AMK Showroom 29.5.

Keskiviikkona 29.5. Joen Showroomin täyttävät yritystoimintaa kiihdyttävät 20 minuutin pituiset klinikat, jotka tarjoavat mm. käytännön vinkkejä yrityksen TKI-toiminnan käynnistämiseen, lisäävän valmistuksen monia mahdollisuuksia sekä tilaisuuksia kehittää tulevaisuuden Turkua.

Aikataulu 29.5.

10.30 Julkiset hankinnat, hiilineutraalisuus, vastuullinen liiketoiminta (ESG)
11.00 3D-tulostuksella uusia innovaatioita
11.30 #tämäkinontkityötä
12.00 #tämäkinontkityötä
12.30 Tavaradroonien  mahdollisuudet – voivatko ne mullistaa viimeisen mailin jakelun?
13.00 3D-tulostuksella uusia innovaatioita
13.30 #tämäkinontkityötä
14.00 Tule tekemään tulevaisuuden Tiedepuistoa!
14.30 3D-tulostuksella uusia innovaatioita
15.00 Tule tekemään tulevaisuuden Tiedepuistoa!
15.30 Tule tekemään tulevaisuuden Tiedepuistoa!
17.00 Tervetuloa Turun AMK:n neuvottelukunnat

Ohjelma on alustava. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Klinikat 2024

3D-tulostuksella uusia innovaatioita

Oisko kiva tulostaa muutakin kuin paperia? Turun AMK:n Showroomissa 3D-tulostuksen mahdollisuuksia luotaava Pecha Kucha ja kuohuvaa!

Kolmen turkulaisen korkeakoulun lisäävän valmistuksen verkosto TICAM tarjoaa asiantuntijoiden näkemyksiä yritysten 3D-tulostuksen innovaatioihin. Tule tutustumaan tulostusmenetelmien eri mahdollisuuksiin! Tulostamme paikan päällä mm. hammasmalleja.

#tämäkinontkityötä

Ammattikorkeakoulut ovat täällä pk-yrityksiä varten. Tarjoamme yhteistyöverkostoja ja autamme teitä kehittämään uusia tai parannettuja tuotteita ja palveluita, oli sitten kyse kiertotaloudesta, tekoälystä tai kiinnostuksesta astua kansainvälisille markkinoille.

Tule hakemaan ideoita tai kysymään käytännön vinkkejä yrityksesi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan käynnistämiseen!

Tule tekemään tulevaisuuden Tiedepuistoa!

Kupittaan Tiedepuistosta rakentuu kunnianhimoinen kaupunginosa, jossa kehitetään kaupunkia tulevaisuuden ratkaisujen mukaisesti. 

Tule tapaamaan Circular Tiedepuiston porukkaa, kuulemaan lisää ja katsomaan miten itse voisit olla mukana!

Turku AMK Showroom 30.5.

Oppiminen. Onneksi se on jatkuvaa.

Torstaina 30.5. tarjoamme Showroomin täydeltä jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia! Voit valita tarjonnastamme avoimen AMK:n koulutuksia, osaajakoulutuksia, korkeakouludiplomeita, erikoistumiskoulutuksia, täydennyskoulutuksia sekä tutkintokoulutuksia. Tule tutustumaan joustaviin mahdollisuuksiin asiantuntijuuttaan kehittäville ammattilaisille ja kaikille uteliaille uuden oppijoille.

turkuamk.fi/jatkuvaoppiminen

Kansainvälistä osaamista

Turun AMK:ssa opiskelee myös suuri määrä kansainvälisiä osaajia ja kenties juuri teidän yrityksenne tulevaisuuden tekijöitä. Tervetuloa liiketalouden koulutusohjelmamme ständille keskustelemaan asiantuntijoidemme ja kansainvälisten opiskelijoidemme kanssa.

Lisäksi Maakunta työllistää -projekti esittelee elokuussa 2024 käynnistyvää korkeasti koulutetuille maahanmuuttajille suunnattua uudenlaista koulutusmallia, johon etsitään kiinnostuneita yrityksiä mukaan.

Löydät meidät keskiviikkona 29.5. kumppanipaikalta nro 33.
Torstaina 30.5. kumppanipaikalla nro 7 pääsee keskustelemaan kansainvälisten opiskelijoiden opinto-ohjaajan kanssa kv-opiskelijoiden potentiaalista ja rekrytointimahdollisuuksista.

SHIFT Business Festival: Menestys

Vuonna 2024 SHIFTin päätapahtuman teemana on menestys, jota tarkastellaan johtajuuden, innovaatioiden ja riskienhallinnan näkökulmasta. Tapahtuma koostuu kolmelle lavalle jakaantuvasta ohjelmasta, työpajoista ja iltabileistä, joiden lisäksi tarjolla on lipputyypistä riippuen mm. verkostoitumisbrunssi, työnantajaesittelyjä sekä mahdollisuus kahdenkeskeisiin asiantuntujakeskusteluihin esiintyjien kanssa. 

Tapahtumalistaukseen »