Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2024
e-Hospitality– digivieraanvaraisuutta ja -empatiaa digitaalisiin matkailupalvelukohtaamisiin uudessa normaalissa

e-Hospitality– digivieraanvaraisuutta ja -empatiaa digitaalisiin matkailupalvelukohtaamisiin uudessa normaalissa

Asiakaskohtaamiset siirtyvät yhä vahvemmin verkkoon ja asiakkaan palvelukokemus muodostuu monessa kanavassa. Palvelukokemuksen luomisessa tarvitaan moninaista osaamista. Keskiöön ovat nousseet erityisesti asiakaskokemuksen ja -käyttäytymisen ymmärtäminen, teknologian hyödyntäminen, asiakasvuorovaikutuksen, lisäarvon sekä positiivisten tunnekokemusten tuottaminen palvelukokemuksissa digitalisaation keinoin.

e-Hospitality tukee yrityksiä digitalisaation muuttamisessa kilpailutekijäksi sekä sopeutumisessa toimintaympäristön muutoksiin. Se parantaa matkailuyritysten kilpailukykyä tukemalla kestävien, kitkattomien ja saumattomien palveluratkaisujen sekä -ketjujen kehittämistä digitaalisuutta hyödyntäen Varsinais-Suomessa ja Päijät-Hämeessä. Hanke järjestää yrityksille digivieraanvaraisuuden eri osa-alueisiin liittyviä informaatiotilaisuuksia, työpajoja sekä benchmarking-matkoja. Lisäksi hanke tukee matkailualan digipalveluihin ja digitaaliseen asiakaskokemukseen liittyvää innovaatiotoimintaa selvittämällä kokeiluilla erilaisten digitaalisten ratkaisujen soveltuvuutta valikoituihin palvelukonteksteihin.

Hankkeen tulokset kootaan mediatuotokseen sekä  Turku AMK:n, LAB AMK:n sekä Lapin AMK:n yhteiseen blogiin. Tuotokset sisältävät tietoa ja kokeiluesimerkkejä uusista liiketoimintamahdollisuuksista, uudistetuista liiketoimintamalleista sekä palveluprosesseista, joissa digitalisaatio on keskeinen voimavara erottua globaalissa kilpailussa ihmisten huomiosta, ajasta ja rahoista.

Tutustu hankkeen blogiin tästä!

e-Hospitality rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

2 logoa: Vipuvoimaa EU:lta 2014-2021 sekä EU-lippulogo

Trailer: Ruissalon helmet mobiilikierros

Tule ja koe Ruissalossa!

Tulevia tapahtumia

28.2. klo 13-15 
7.3. klo 13-15 
14.3. klo 13-15 
21.3. klo 13-15 
Lemppari, Lemminkäisenkatu 30, 
Turku, 
tila B167 Louhi
 

KEHITY VALO- JA VIDEOKUVAUKSESSA 
Työpajoissa keskitytään verkkosivuilla ja somessa kohderyhmän tavoittavaan sisältöön. Saat vinkkejä valokuvaamiseen, videointiin, editointiin ja sisällön käsikirjoittamiseen yrityksesi tavoitteet huomioiden. Vetäjänä videoalan yrittäjä ja opettaja Timo Närä. Maksuton.

Ilmoittautuminen

6.3. klo 14-16 
31.3. klo 9-12 
EduCity, 
Joukahaisenk. 7, Turku, 
tila 1091 Hammarbacka
 

TARJOUSPROSESSI KUNTOON 
Onko yritykselläsi ryhmäasiakkaita? ICT- ja markkinointiosaajien tiimi auttaa työpajoissa yrityksesi palvelutarjonnan ja brändin mukaisen tarjouspyyntölomakkeen, tarjouspohjan sekä palautelomakkeen teossa huomioiden logo-, valokuvatoiveet ym. Hyvännäköisillä lomakkeilla erotut ja säästät aikaa ja vaivaa. Maksuton.

Ilmoittautuminen

29.3. klo 9-11:15 
verkossa (Zoom-linkki
lähetetään ilmoittau-
tuneille)
 

TUTUSTU MATKAILUN ELÄMYKSELLISTÄMISEN TEKNOLOGIOIHIN 
Webinaari. Viiden ammattikorkeakoulun sekä Visit Finlandin edustajien esittämänä tavoitteita, esimerkkejä ja kokemuksia erilaisista virtuaalisista elämyksistä sekä teknologioiden hyödyntämisestä esim. asiakkaan ostokäyttäytymisen selvittämisessä. Maksuton.

Ilmoittautuminen

4.-5.4. 
Kaksipäiväinen tapahtuma. Voit itse vaikuttaa meno- ja paluuaikatauluusi.
 

INSPIROIDU UUSISTA DIGIRATKAISUISTA MATKAILUSSA ROVANIEMEN JA LUOSTON KEVÄTAURINGOSSA 
Hae uusia ideoita siitä, mitä digitaalisuus voi olla osana matkailualan vieraanvaraisuutta ja asiakaskokemusta. Verkostoidu matkailu- ja IT-alan yritysten kanssa Lapista, Päijät-Hämeestä ja Varsinais-Suomesta. 
e-Hospitality -hanke maksaa kaksipäiväisen tapahtumaan osallistumisen sekä junamatkat päivä- tai yöjunassa. Majoitus perillä on omakustanteinen.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja kaikista mainituista tapahtumista

telle.tuominen@turkuamk.fi

marjatta.rannali@turkuamk.fi

 

TERVETULOA MUKAAN!