Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2024
Hohtaminen – Kohti kestävää johtamista

Hohtaminen – Kohti kestävää johtamista

Olemme julkaisseet valmennusmallin vapaaseen käyttöön.

Lue lisää ja ota valmennusmalli käyttöösi tästä.

Hankkeessa pilotoidaan kestävän johtamisen valmennusmallia yhdessä varsinais-suomalaisten yritysten kanssa. Tavoitteena on johtajien ja yrittäjien toimintakyvyn ja jaksamisen varmistaminen lisäämällä mm. itsensä johtamiseen ja muutoskyvykkyyteen liittyvää osaamista. Samalla tuetaan osallistuvien yritysten toiminta- ja johtamiskulttuurin muutosta.  

Hankkeessa kehitetään ja pilotoidaan uudenlainen itsensä johtamisen ja osaamisen kehittämisen valmennuskokonaisuus, jossa sovelletaan vertaisoppimisverkostoa ns. colleagueship-mallin muodossa. Valmennuksessa hyödynnetään innovatiivisia ja kokemuksellisia oppimisympäristöjä sekä hevosavusteisuutta, joiden tarkoituksena on rauhoittaa ympäristö osallistujan itsensä johtamisen ja itsetuntemuksen harjoitteluun. Lisäksi hyödynnetään teknologiaa osallistujan itsetuntemuksen tukemisessa ja valmennuksen vaikuttavuuden mittaamisessa. 

Hankkeen kohderyhmä on Varsinais-Suomen alueen mikro- ja pk-yritysten johto sekä alueen yrittäjät ja itsensä työllistäjät. 
Hankkeen tuloksena syntyvä valmennusmalli julkaistaan sähköisesti interaktiivisella alustalla ja se jaetaan avoimeen käyttöön. Mallia voidaan käyttää itsenäisesti itsensä johtamisen tukena tai sitä voidaan hyödyntää valmennusmateriaalina. 

ESR ja Vipuvoima yhdistelmä.jpg

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.