Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.3.2023
RESIINA

RESIINA

RESIINA edistää palvelualojen mikro- ja pk-yritysten koronapandemiasta toipumista Varsinais-Suomessa parantamalla kilpailukykyä, työhyvinvointia ja työllisyyttä.

Hanke edistää koronasta kärsineiden palvelualojen varsinaissuomalaisten mikro- ja pk-yritysten koronapandemiasta toipumista. Se lisää yritysten muutoskyvykkyyttä ja esihenkilöosaamista ja siten parantaa kilpailukykyä, työhyvinvointia ja työllisyyttä.

Hankkeen kohderyhmänä ovat Turun seudun palvelualojen mikro- ja pk-yritykset, erityisesti koronasta kärsineet majoitus- ja ravitsemisala, tapahtuma-, hoiva- ja kauneudenhoitoala sekä isännöintiin ja logistiikkapalvelut.

Yritykset osallistuvat koulutus- ja kehittämiskokonaisuuteen, jolla parannetaan yritysten muutoskyvykkyyttä eli resilienssiä, riskinhallintaa, esihenkilöosaamista, kilpailukykyä ja työhyvinvointia.

RESIINA tarjoaa yrityskohtaisen koulutus- ja kehittämiskokonaisuuden, joka lisää yrityksen riskienhallintaa, esihenkilötaitoja, tuottavuutta ja henkilöstön työhyvinvointia.  Yritys saa osallistumisesta mm. seuraavia hyötyjä:

  1. yrityksen riskienhallinnan kehittyminen
  2. yrityksen muutoskyvykkyyden lisääntyminen
  3. välineitä työyhteisön mukaanottamiseen sisäiseen kehittämistyöhön
  4. hankkeessa voidaan paneutua yrityksen valitsemaan kehitysprojektiin (aloina mm. innovointi, toimitusketjut ja logistiikka, talous, rahoitus, riskeinhallinta, esimiestyö, LEAN)
  5. uusia ideoita ja näkökulmia yrityksen kehittämistyöhön
ESR-ja-vipuvoimaa.png
Ely-keskus