Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 19.3.2021
Työhyvinvointia pienillä teoilla

Työhyvinvointia pienillä teoilla

Tekijä(t): Marion Karppi, Eeva Pentikäinen, Tiina Anttila, Carina Gräsbeck, Kirsti Haihu, Outi Konsell, Matti Lappalainen, Susanna Pyörre & Pekka Tenhonen

ISBN: 978-952-216-783-5 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja 138

34 s., 2021

Työhyvinvointia pienillä teoilla on opas kaikenikäisille työntekijöille, esihenkilöille ja yrittäjille. Tavoitteena on herättää huomaamaan, miten varsin pienillä muutoksilla voi olla merkittäviä vaikutuksia omaan ja työyhteisön hyvinvointiin. Hyvinvoinnin edistäminen pitkällä tähtäimellä vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta muutos on jokaiselle mahdollinen pienin ja konkreettisin askelin.

Opas käsittelee työhyvinvointia yksilön, yritysten ja työhyvinvoinnin kehittäjien näkökulmista. Osioihin pääsee suoraan etukannen sisältölinkeistä.

Sisältö on tuotettu osana Hyvä, parempi, tuottava! -hanketta (ESR). Julkaisun lopussa on kuvattu, miten hyvinvointiprojekti käytännössä toteutettiin. Osio tarjoaa ideoita niille, jotka suunnittelevat vastaavanlaisia toimenpiteitä ja valmennuksia.

(pdf-tiedosto, 3,29 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.