Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.12.2020
Maaseutumatkailuyrityksen tietoreppu – opas kilpailukyvyn ja elämyksellisyyden kasvattamiseksi

Maaseutumatkailuyrityksen tietoreppu – opas kilpailukyvyn ja elämyksellisyyden kasvattamiseksi

Tekijä(t): Telle Tuominen (toim.)

ISBN: 9789522166593 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun oppimateriaaleja 111

31 s., 2018

Suomen matkailu elää nousukautta ja monet kansainväliset kysyntätrendit puhuvat kasvun jatkumisen puolesta. Erityisesti ulkomaalaisten matkailijoiden määrä on kasvussa. Matkailijat ovat yhä kokeneempia ja laatutietoisempia. Toimintaympäristössä tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Esimerkiksi digitaalisuus, globaali kilpailu matkailijoista sekä EU-tason muutos matkapalveluyhdistelmissä haastavat mikroyritysvaltaista matkailualaa Suomessa.

Tämä opas nostaa esille matkailualan ajankohtaisia teemoja yrityshaastattelujen ja tietoiskujen avulla. Soveltamalla esiteltyjä hyviä käytänteitä yritys voi parantaa kilpailukykyään sekä kehittää tarjoamaansa asiakaskokemusta elämyksellisemmäksi. Matkailualan kehittäjille opas tarjoaa ideoita kehittämistoimenpiteisiin. Alan opiskelijoille opas antaa realistisen kuvan matkailualan pienyrityksen kilpailukeinoista sekä alaa puhuttavista ajankohtaisista näkökulmista.

(pdf-tiedosto, 5,24 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.