Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 29.12.2020
Innovaatiopedagogiikka korkeakouluopetuksessa – käytännön esimerkkejä

Innovaatiopedagogiikka korkeakouluopetuksessa – käytännön esimerkkejä

Tekijä(t): Martti Komulainen & Taru Konst (toim.)

ISBN: 9789522166579 (painettu)

ISBN: 978952216658 (pdf)

Turun ammattikorkeakoulun raportteja 242

80 s., 2018

Turun ammattikorkeakoulun koulutuksellinen vastaus muuttuvan työn ja vaikeasti ennustettavan maailman osaamistarpeisiin on innovaatiopedagogiikka. Innovaatiopedagogiikka painottaa yhteisöllistä oppimista, monialaisuutta, kansainvälisyyttä ja viestintätaitoja oman alan substanssiosaamisen rinnalla.

Tässä julkaisussa esitellään esimerkkejä oppimistilanteista ja -menetelmistä, joissa toteutuvat innovaatiopedagogiikan keskeiset periaatteet työelämälähtöisyydestä, monialaisuudesta ja yhteisöllisestä oppimisesta.

Artikkelikokoelma on osa julkaisujen sarjaa, joka on tuotettu vuodesta 2015 lähtien järjestettyjen Turun ammattikorkeakoulun sisäisten innovaatiopedagogiikan koulutusten kehittämistehtävistä. Koulutuksissa rakennetaan yhteistä ymmärrystä ammattikorkeakoulun pedagogisen strategian tavoitteista sekä jaetaan hyviä käytänteitä työelämän vaatiman osaamisen mahdollistamiseksi.

(pdf-tiedosto, 9,25 Mt)

Julkaisun voi ladata veloituksetta. Julkaisu on tekijänoikeussäännösten alainen. Sitä voi lukea ja tulostaa henkilökohtaista käyttöä varten. Käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.